Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης της καθίζησης στο δρόμο Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δυο χρόνια για να ξεκινήσουν, επιτέλους, οι εργασίες αποκατάστασης της καθίζησης στο δρόμο Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας!!
Ήταν Φεβρουάριος του 2010 όταν κατέρρευσε ένα τμήμα του δρόμου μήκους περίπου 30 μέτρων στη χ.θ.3+400 του δρόμου Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας και είναι Μάρτιος του 2012 που άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του.
Και να φανταστείτε ότι χρειάστηκαν αρκετές διαμαρτυρίες μας για να υπάρξει η “άμεση” ανταπόκριση των 2 και κάτι ετών!!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πει κανείς ...
και ευτυχώς που δεν υπήρξε κανένα σοβαρό ατύχημα όλη αυτή την περίοδο θα προσθέταμε εμείς…Το έργο δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις 13 Δεκεμβρίου, έχει προϋπολογισμό 200.000 € [171.937,74 € για δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ, απρόβλεπτα, αμοιβή μελέτης και δαπάνη αξίας ασφάλτου, 62,26 € για αναθεώρηση και 28.000 € για ΦΠΑ ] και την κατασκευή του έχει αναλάβει ο εργολήπτης Ηλίας Ξηρός.
Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτα Γαζή για το ενδιαφέρον που επέδειξε ώστε να βρει τη λύση του αυτό το πρόβλημα.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα αντιμετωπισθούν και τα προβλήματα που παρουσιάζει ο δρόμος στο ύψος της σήραγγας στη Κούσκια και τα οποία μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο σοβαρά.
Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών.
http://blog.agiathimia.com/?p=931

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου