Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 4.4.2012 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 28/3//2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο, εντός ενός διαρκούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, προωθεί μια νέα εποχή βαρβαρότητας με θύμα την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Παρά την εντεινόμενη λαϊκή αντίθεση προσπαθούν στα γρήγορα να περάσουν μέτρα διάλυσης του λαού, καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου, των μισθών και των συντάξεων, τεράστιων περικοπών στις κοινωνικές παροχές και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Πρόθυμοι συμπρωταγωνιστές σ’ αυτό το φαιρδό θεατρικό σκηνικό, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και του μεγάλου κεφαλαίου. Όμως όλο και περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει πια ότι η ...
καταστροφή είναι οι ίδιες οι πολιτικές των μνημονίων, των δανείων και των μέτρων – το μόνιμο τοπίο κοινωνικού πολέμου - που επιβάλλουν κυβέρνηση – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Τα μέτρα δεν είναι για τη σωτηρία του λαού ή για τη μείωση του χρέους, είναι για τη σωτηρία των τραπεζών, είναι για τους «επενδυτές» και το ντόπιο κεφάλαιο που θα μπορούν να αλωνίζουν σε μια χώρα με πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, σε μια χώρα που όλη της η έκταση θα είναι ΕΟΖ.
Απέναντι στην συντονισμένη επίθεση τους όμως υπάρχει ελπίδα! Υπάρχει άλλος δρόμος, μακριά από την εξαθλίωση και την κοινωνική καταστροφή που σχεδιάζουν. Η παύση πληρωμών, η έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε., όχι μόνο δεν είναι η συντέλεια του κόσμου αλλά βήματα που πρέπει να διεκδικήσει για να μπορεί να οραματίζεται ένα διαφορετικό μέλλον. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις και η εργατική απάντηση για την διέξοδο από την κρίση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Η συγκρότηση ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής, στη βάση ενός προγράμματος με πυρήνα τα εργατικά συμφέροντα κρίνεται ως το απαραίτητο βήμα  για την απελευθέρωση των εργαζομένων, της νεολαίας και του λαού.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας, βάσει των παραπάνω, σας προσκαλεί στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος! Για τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού»  που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, την Τετάρτη 4/4 και ώρα 19:00 με ομιλητές τους:
Παναγιώτη Μαυροειδή, μηχανικός  - μέλος της Πρωτοβουλίας ενάντια στο ευρώ και την ΕΕ και Παναγιώτη Σωτήρη, πανεπιστημιακός - μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου