Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το τελικό χτύπημα στο κοινωνικό κράτος...

Καθολική ήταν η συμμετοχή όλων των εργαζομένων, απ' όλη την Ελλάδα στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο  των κεντρικών γραφείων του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ (Αγησιλάου 10) με θέμα, την μεθόδευση της κυβέρνησης της τρόικας και των υποστηρικτών της ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΛΑ.ΟΣ, ώστε να καταργήσουν και τα τελευταία προπύργια του κοινωνικού κράτους όπως είναι οι δυο οργανισμοί ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ και ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, που και οι δυο επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε ΕΝΑ ευρώ.

Η μεν ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ με την φιλοξενία στους ιδιόκτητους ...
παιδικούς σταθμούς, 2.500 περίπου παιδιών και βρεφων στα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες και διατροφή, στηρίζοντας έτσι ουσιαστικά την εργαζόμενη μητέρα και την οικογένεια.

Να συντηρούνται 3.000 ξενοδοχειακές μονάδες και οι εργαζόμενοι σ' αυτές. Με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού ενισχύονται γενικότερα οι υπηρεσίες του Τουρισμού, διατηρούνται θέσεις εργασίας, μειώνεται η εποχική απασχόληση και τονώνονται οι τοπικές οικονομίες.

Να παίρνουν ανάσες ζωής και ανάπτυξης χιλιάδες επιχειρήσεις επισιτισμού, και όχι μόνο, μέσα από τα εκδρομικά προγράμματα.

Και δεκάδες άλλα προγράμματα που τονώνουν την οικονομία της χώρας.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Εργατική Εστία οφείλονται από το ΙΚΑ 700εκ Ευρω, ενώ ακόμη και αν για τα επόμενα τρία χρόνια δεν εισπράξει ούτε ΕΝΑ ευρώ, ο οργανισμός είναι σε θέση να φέρει σε πέρας όλα τα προγράμματα του.

Απ' την άλλη είναι γνωστό το κοινωνικό έργο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ με της επιδοτήσεις ενοικίου και της εργατικές κατοικίες που κατασκευάζει για τους εργαζόμενους ο Οργανισμός, καθώς και της επιδοτήσεις τόκων για στεγαστικα δανεια.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και της ΤΡΟΙΚΑ

Οι μάσκες έπεσαν....

Οι μεθοδεύσει σας αποκαλύφθηκαν....

Θέλετε τα πλεονάσματα (ναι φίλοι μου υπάρχουν και πλεονάσματα στην Ελλάδα του ΔΝΤ της ΕΕ και ΕΚΤ) των δυο οργανισμών που είναι κατατεθειμένα στην τράπεζα της Ελλάδος ύψους 650εκ. ευρώ.

Θέλετε την τεράστια ακίνητη περιουσία των δυο οργανισμών για να την ξεπουλήσετε εναντι "πινακίου φακής" στα κοράκια που παραμονεύουν.

Αυτά τα χρήματα ανήκουν στους εργαζόμενους, και σε κανέναν άλλον.

Οι εργαζόμενοι και των δυο οργανισμών απέδειξαν σήμερα με την στάση τους ότι θα κάνουν τα πάντα!.

1) Για να μην κλείσουν οι δυο οργανισμοί!

2) Για να συνεχίσουν να επιτελούν το κοινωνικό τους έργο, και να τονώνουν την Ελληνική οικονομια απ' άκρου εις άκρων της χώρας μας.

Κύριε Κουτρουμάνη

Σαν εργοδότης που είμαι, κατά κάποιο τρόπο ένα ποσοστό από αυτά τα χρήματα ειναι και δικά μου, τα οποία περιήλθαν στους οργανισμούς μέσω των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων που απασχολώ, και που πληρώνω στο ΙΚΑ.

Κάθε μεθόδευση σας, ώστε αυτά τα χρήματα να περιέλθουν στα χέρια του υπουργείου οικονομικών, για να πέσουν στο "Βαρέλι δίχως πάτο" του χρέους.

Θα είναι από την μεριά σας "υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας" και για αυτό θα λογοδοτήσετε στην Ελληνική δικαιοσύνη όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Δημήτρης Ηλιόπουλος
http://dimithliop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου