Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οι εκδηλώσεις στο Ίδρυμα «Στάλλειο – Γάτειο Γηροκομείο & Χρονίων Παθήσεων» Άμφισσας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Ίδρυμα «Στάλλειο – Γάτειο Γηροκομείο &  Χρονίων Παθήσεων» Άμφισσας πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ζεστή και γλυκιά, ενώ οι περιθαλπόμενοι πλημμύρησαν από συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.
Στις εν λόγω εκδηλώσεις συμμετείχαν οι παρακάτω:...

     Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 οι μαθητές της Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας, με την πρωτοβουλία της Διευθύντριας κ. Ιωάννας Γεροσίδερη και των Δασκάλων Μουσικής κ. Ανθούλα Αθανασίου και κ. Κωνσταντίνο Εγγλέζο, παρουσίασαν την μουσική - θεατρική παράσταση με θέμα «Φωτογραφίζοντας την παλιά Άμφισσα» προβάλλοντας κατά τη διάρκειά της παλιές φωτογραφίες της πόλης μας μέσω wall projector.
     Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 οι μαθητές της Α’ και ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας, ο Διευθυντής κ. Δημήτριος Νικολάου και οι Δασκάλες των ως άνω τάξεων κ. Κωνσταντίνα Ψιλογιάννη και κ. Κωνσταντίνα Τσονάκα, έψαλλαν τα Κάλαντα, απήγγειλαν ποιήματα και διηγήθηκαν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Επίσης, οι μαθητές όλων των τάξεων του Σχολείου αποφάσισαν τα έσοδα από την πώληση ημερολογίου 2012 που κατασκεύασαν να δοθούν στον οίκο ευγηρίας για την εκπλήρωση μιας καλής τους πράξης μέσα από την οποία ήθελαν να δείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον πλησίον τους.
     Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ», ντυμένα με παραδοσιακές Ρουμελιώτικες φορεσιές και συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Βαλάσκα, την Γραμματέα κα Έφη Πάντου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Καλάκο και τον ιερέα του χωριού π. Ηλία Ζαφείρη έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε αναμνηστική πλακέτα και το λάβαρο του Συλλόγου ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς τα άτομα της γ’ ηλικίας.
     Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Άμφισσας συνοδευόμενο από τον Περιφερειακό Έφορο κ. Μένιο Κουτσοχιώνη, την Έφορο Λυκόπουλων κ. Ευθυμία Δημητρέλλου και την Αρχηγό Συστήματος κ. Μαρία Κασούτσα έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.
Η Διαχειριστική Επιτροπή, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του Ιδρύματος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους συμμετέχοντες στις φετινές εκδηλώσεις. Η συμμετοχή τους και η συμπαράστασή τους μας οπλίζει με δύναμη, κουράγιο και υπομονή να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τους σκοπούς των ευεργετών παρά τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε.
Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική Χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου