Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές του Φιλοζωικού Συλλόγου Άμφισσας


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Ο Φιλοζωικός σύλλογος ’μφισσας για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σας εύχεται: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.
Είθε ο καινούργιος χρόνος 2012, να φέρει σε όλους υγεία, χαρά και ευημερία.
Μαζί με τις ευχές μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές καθώς και τα μέλη του συλλόγου μας, για τις άοκνες και συγκινητικές προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να διατηρούν όλα τα προστατευόμενα ζώα του συλλόγου μας σε ...
ανεκτό επίπεδο διαβίωσης και φροντίδας (σίτιση, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις κλπ). Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους κ.κ Νικόλαο Γρίβα και Ειρήνη Σκορδά κτηνιάτρους, για την αμέριστη και δωρεάν παροχή ιατρικής βοήθειας (ακτινογραφίες, διαγνώσεις, θεραπείες κλπ). Ευάγγελο Κατσαγούνο, Γρηγορία Τσιλίκη, Βέτα Κατσικούλη, Γεωργία Μπαλτά, Ευθυμία Τζαμτζή φαρμακοποιούς, για τα δωρεάν φάρμακα που μας χορήγησαν. Παρασκευά Παππά, Απόστολο Παππά, Νικόλαο Παππά (Σιδηροκατασκευές), Σόλωνα Σαξώνη (Τεντόπανα), Γιογάκη Παύλο, για τις δωρεάν εργασίες και τα υλικά διαμόρφωσης του χώρου μας στα παλαιά σφαγεία.
(Ο χώρος παραχωρήθηκε από τον Δήμο Δελφών, για την προσωρινή φιλοξενία, ανάρρωση, μελλοντικά και στείρωση των αδέσποτων, μέχρις ότου βρεθεί ενδιαφερόμενος που θα τα υιοθετήσει).
http://amfissapets.blogspot.com/ email: amfissapets@in.gr
Related Posts with Thumbnails

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου