Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ν.Ο. Ιτέας για το κολυμβητήριο


           ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
                     ΝΑΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΙΤΕΑΣ
                                                                
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ύστερα από φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου από ανώνυμους  γονείς, το Δ.Σ του Ν.Ο.Ιτέας  ενημερώνει  τα  μέλη  του ότι : ...

μετά  από συνεχή επικοινωνία  με το Δήμο Δελφών  και συγκεκριμένα  γραπτή  επιστολή στο Δήμαρχο  κ. Νικόλαο Φουσέκη (669 / 11.11.2011) και συναντήσεις με την Αντιδήμαρχο κα Γιώτα  Λαϊνη ,  πήρε τη διαβεβαίωση ότι το κολυμβητήριο θα τροφοδοτηθεί με πετρέλαιο μέσα στο επόμενο 15νθήμερο. 
Εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί,  οι προπονήσεις  θα  ξεκινήσουν κανονικά πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Όσοι γονείς  πραγματικά  ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνούν  με το Δ.Σ  του  Ν.Ο.Ιτέας.
  Με   τιμή
Το    Δ.Σ


Related Posts with Thumbnails

1 σχόλιο:

  1. Από την ανακοίνωση συμπεραίνουμε ότι το κολυμβητήριο πράγματι δε λειτουργεί κι άρα έχουν δίκιο οι γονείς που διαμαρτύρονται!! Για το μόνο που μας πληροφορεί το ΔΣ του ΝΟΙ είναι κάποιες αόριστες υποσχέσεις του Φουσέκη για τροφοδοσία πετρελαίου εντός 15μέρου.
    Αλλά γιατί μυγιάστηκε το ΔΣ από την ανακοίνωση των γονιών οι οποίοι το μόνο πρόσωπο που κατηγορούν είναι η Λαίνη χωρίς καμία αιχμή εναντίον του ΝΟΙ; Γιατί λειτουργούν ως συνήγοροι της αντιδημαρχίνας; Περίεργα πράγματα.
    Και μια απορία για 'μενα τον αδαή περί της λειτουργίας του κολυμβητηρίου: ποιανού υποχρέωση είναι τα έξοδα για τη θέρμανση της πισίνας; Του δήμου ή του συλλόγου; Και τα 30Ε που πληρώνουν το μήνα οι γονείς στο σύλλογο ποια έξοδα καλύπτουν;
    Αν θέλει κάποιος ας μας ενημερώσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή