Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Υποψήφια με την ΝΔ θα είναι η Ασπασία Μανδρέκα


Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα θα συμμετέχει η Ασπασία Μανδρέκα.

Αν και η είδηση ήταν σίγουρη και κυκλοφορεί εδώ και μέρες, πριν από λίγη ώρα ο κ. Παναγιώτης Μανδρέκας επιβεβαίωσε την υποψηφιότητας της κόρης του, κ.Ασπασίας Μανδρέκα, στην συχνότητα του Γαλαξία FM και στην εκπομπή της κ.Τσακίρη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανδρέκας, η Ασπασία Μανδρέκα κλήθηκε ...από το κόμμα να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, πρόταση την οποία αποδέχτηκε και δεσμεύθηκε να στηρίξει την διαδικασία.
Η συμμετοχή της κ. Μανδρέκα στο ψηφοδέλτιο ενισχύεται ταυτόχρονα και από το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει ένα ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής γυναικών στα ψηφοδέλτια, άρα ειδικά στην περιοχή μας που το ενδιαφέρον εκδηλώνεται κυρίως από άνδρες υποψηφίους μια γυναικεία συμμετοχή θεωρείται πιο σίγουρη, όταν ανακοινώνεται.

Σε γενικότερη θεώρηση του πιθανού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα, θολό είναι το τοπίο για τον επικεφαλής που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, ενώ κανένα από τα ονόματα που ακούγονται δεν έχει αποδυναμωθεί ουσιαστικά.
 
Σχόλιο Ιτεανετ
Αφού τακτοποίησε  στην Βουλή την αποτυχούσα στις εκλογές  κόρη του ο Γκελεστάθης, άνοιξε ο δρόμος και για την κόρη του Μανδρέκα. 
Ότι έχει δίνει ο κάθε ένας στα παιδιά του. Στρωμένη δουλειά στην πολιτική και μηχανισμός προώθησης έτοιμος. Οι ψηφοφόροι δεδομένοι και άβουλοι πίσω από τον κομματάρχη, έτσι νομίζουν.
Και μόνο το γεγονός ότι το ανακοίνωσε ο πατέρας και όχι η κόρη είναι πρόβλημα απο μόνο του. Διόρισε το παιδί του στο ψηφοδέλτιο ο Μανδρέκας το ....τακτοποίησε. Φαντάζομαι ούτε τις τοπικές οργανώσεις ρώτησαν ούτε κανέναν από την βάση, δεν μάθαμε να έγινε καμία τέτοια διαδικασία, αυτοί είναι μόνο για το χαμαλίκι  και για να περιμένουν κάποια ψίχουλα όταν καταληφθεί το κράτος από το κόμμα.  Η κομματική εξουσία αποφασίζει μόνη της ποιος θα είναι ο διάδοχος του θρόνου και ποιο κομματικό πριγκιπόπουλο θα πάρει το χρίσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου