Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Βγάζουμε το Θ απο την ΚΑΤΑ-Θ-ΛΗΨΗ. Κατάληψη αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου.


Μετά από μαζικότατη συνέλευση οι εργαζόμενοι στην αντιπεριφέρεια (πρώην νομαρχία) Ρεθύμνου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη. Ακολουθεί το ψήφισμα
Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου
Αποφασίσαμε ομόφωνα στη γενική συνέλευση της Παρασκευής 14 -11-2011 να προχωρήσουμε σε κατάληψη του κτιρίου της αντιπεριφέρειας την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, συντονίζοντας τη δράση μας με τους εργαζόμενους στις περιφέρειες όλης της χώρας.
Δεν μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον των παιδιών μας χωρίς δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, χωρίς εξασφάλιση εργασίας σε κάθε πολίτη, χωρίς δημόσια διοίκηση ...
που να διασφαλίζει κάθε κοινωνικό αγαθό από κάθε είδους εκμετάλλευση,  χωρίς αξιοπρέπεια στους μισθούς και στις συντάξεις, χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη.
Τα μέτρα που παίρνονται για μας χωρίς εμάς, δεν έχουν καμία λογική γιατί οδηγούν στη διάλυση και όχι στην ανάπτυξη της χώρας, εξαθλιώνουν και δεν αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, δεν σέβονται τις στοιχειώδες ανάγκες μας.
Οδηγούμαστε σε εργασιακές σχέσεις τριτοκοσμικών χωρών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κοινωνική εξαθλίωση, σύγχρονη δουλεία και εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Μοναδική μας ελπίδα στη σημερινή κατάσταση είναι η συλλογική μας δράση, να αφήσουμε τον καναπέ μας και να αποφασίσουμε εμείς για τη ζωή μας.
Καλούμε όλους τους πολίτες της πόλης μας την Τρίτη 18-10-11 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου να αγωνιστούμε ενωμένοι για τα δικαιώματα μας.

Η Γενική Συνέλευση
των υπαλλήλων της  Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου