Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Περσινές ιστορίες με αίγες στους Δελφούς


ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΠΡΟΣ: Το Α.Τ. Δελφών.
ΚΟΙΝ: 1. Την Αντιεισαγγλέα Πλημμελειοδικών Αμφισσας κ. Καλλιόπη Θεολογήτου
2. Το Αγρονομικό Τμήμα Άμφισσας,
3 Την Αστυνομική Δ/νση Φωκ1δας Αμφισσας,
....

ΘΕΜΑ: Αυθαίρετη βοσκή εντός της ευρύτερης περιοχής του οικισμού Δελφών και του αρχαίου Σταδίου

Σε συνέχεια ττροφορικής ενημέρωσής σας, σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 6-8-2010 και περί ώρα 8,45 πρωΙνή μας καταγγέλθηκε από κατοίκους του Δ.Δ.Δελφών ότι αδέσποτες αίγες μικρές και μεγάλες βόσκουν αποίμενες στην περιοχή « Κούμττλα». Για το ίδιο γεγονός μας ενημέρωσε σχετικό και ο Αρχιφύλακας του Μουσείου Δελφών ο οποίος μας ανέφερε ότι υπήρχαν αίγες την Ιδια περίπου ώρα εντός του χώρου του αρχαίου Σταδίου.
Παρακαλούμε σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη πρόσφατη σχετική σύσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση ‘Αμφισσας υπό την καθοδήγηση της Αντιεισαγγελέως Φωκίδας κ. Θεολογήτου να συλλάβετε τις προαναφερόμενες αδέσποτες αίγες εφόσον δεν φέρουν ενώτια. Ο Δήμος μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τα αδέσιτοτα ζώα σε κατάλληλο κτίσμα Το ΟΠΟΙΟ σχεδόν έχει ετοιμασθεί όπως του υιτοδείχθηκε ατην προαναφερόμενη σύσκεψη Δημάρχου ντιδήμαρχος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΛΦΟΙ
ΘΕΜΑ: Αυθαίρετη βοσκή εντός της ευρύτερης περιοχής του οικισμού Δελφών και του Αρχαίου Σταδίου”
ΣΧΕΤ : Το υπ. αριθ 2772 από 06/08/2010 έγγραφό σας.
Κατόπιν ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τον Νόμο δεν είναι στις υποχρεώσεις — αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας η περισυλλογή αδέσποτων ζώων. Εάν τα ζώα έχουν ενώτια και προσδιορίζεται ο ιδιοκτήτης τότε εφαρμόζονται όλες οι νόμιμες ενέργειες βάση του Ν1 Ι 197/191 και. ΥΤΒ/200/95 Υγειονομικής Δ/ξης . Εάν δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του ιδιοκτήτη των ζώων ή δεν υπάρχει συνοδός τότε επιλαμβάνονται οι κατά τόπους Δήμοι και έχουν εφαρμογή οι. διατάξεις των αρΘ. 1081-1092 του Αστικού Κώδικα καθώς και του αρθ. 277 του Δασικού Κώδικα.
Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στα κατά Νόμο και γνωρίστε μας σε Θετική περίπτωση στοιχεία συνοδού ή ιδιοκτήτη για να εφαρμοστούν τα νόμιμα από την Υπηρεσια μας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ι Αντιεισαγγελέα Πλημ/κών Αμφισσας
2 Αγρονομικό Τμήμα Αμφισσας...

Τα κείμενα μας τα έδωσε φίλος της σελίδας και παρότι περσινά έχουν μια διαχρονικότητα που επιτρέπουν την δημοσίευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου