Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ -

Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις σε κάθε δόση , για  είσπραξη 2,5 δισ. Πρέπει να  απολύσουν 24.000.000 (24 εκατομμύρια) δημοσίους  υπάλληλους για να ξεχρεώσουν τα 500 δισ. που δανείστηκαν)
Ακόμα και να μπορέσει να  πάρει αυτά τα μέτρα για να εισπράξει αυτήν την δόση, για πόσες δόσεις ακόμα θα μπορέσει να ξαναπάρει μέτρα. Πόσες δεκάδες χιλιάδες υπάρχουν ακόμα για απόλυση , πόσες φορές μπορεί ακόμα να μειωθεί η σύνταξη σε ύψος 30%, πόσο να αυξηθούν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα; κλπ 
Πόσες δόσεις θα μπορέσουν ακόμα να πληρώσουν όταν το κράτος δεν θα μπορεί να φορολογήσει την εργασία και θα έχει ξεπουλήσει τα πάντα;  Ο στόχος δεν είναι το χρέος αλλά η εξαθλίωση μας για να έρθουν οι αγοραστές σαν σωτήρες και να πάρουν τα πάντα πάμφθηνα.
Διαβάστε τι ζητούν:
1) Πρέπει να απολυθούν άμεσα τουλάχιστον 120 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι ώστε το δημόσιο να εξοικονομήσει από μισθούς το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.
2) Να μπουν σε εφεδρεία, σε πρώτη φάση, 50 χιλιάδες υπάλληλοι.
3) Να μειωθούν έως 30% οι ...
συντάξεις των συνταξιούχων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και στα υπόλοιπα «ευγενή» ταμεία.
4) Να αυξηθούν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα
5) Να εξομοιωθεί ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.
6) Να υπάρξουν παρεμβάσεις για να μειωθεί το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
7)  Άμεση αναστολή της λειτουργίας των 150 φορέων που έχει ήδη ανακοινώσει η κυβέρνηση και επιπλέον 60 φορέων, τα ονόματα των οποίων η Τρόικα έχει ανακοινώσει στην κυβέρνηση.



ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου