Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση σχετική με την λειτουργία των Βρεφικών-Παιδικών Σταθμών του Δήμου Δελφών

-ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας ανακοινώνουμε ότι άνοιξαν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου οι 7 Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Δελφών.
Στους παιδικούς σταθμούς φιλοξενούνται 176 παιδιά.
Οι εν λόγω σταθμοί είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα νήπια -και με λίγη ανοχή των γονέων- θα λειτουργήσουν ομαλά.
Τυχόν εκκρεμότητες θα λυθούν εντός των πρώτων 2-3 εβδομάδων.
Με την ευκαιρία της έναρξης της ...
νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς ότι θα είμαστε κοντά τους, όλοι οι εργαζόμενοι, καθώς και η Δημοτική Αρχή.
Είμαστε εδώ, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δελφών κ. Νίκο Φουσέκη, για να επιλύσουμε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει ή που θα προκύψουν.
Με τη συνένωση 8 Καποδιστριακών Δήμων (7 παιδικών σταθμών) έπρεπε να γίνει ενοποίηση σε μία Υπηρεσία του Δήμου με κοινή διεύθυνση και ταυτόχρονη αλλαγή τρόπου προμηθειών. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρούμε έναν νέο τρόπο λειτουργίας στο πλαίσιο του «Καλλικράτη».
Για την αναπλήρωση 4 θέσεων βρεφονηπιοκόμων &  βοηθών βρεφονηπιοκόμων, καθώς και άλλων ειδικοτήτων με σύμβαση, ξεκινάει την Παρασκευή 09.09.2011 η διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ με απόλυτη διαφάνεια.
Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε εντός του Οκτωβρίου 2011 τα οποία θα ανακοινωθούν και στο Διαδίκτυο. Η δυναμικότητα των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς είναι 176 άτομα και στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των αιτημάτων των συμπολιτών μας.
Οι τρεις πρώτες εβδομάδες είναι εβδομάδες προσαρμογής, κυρίως για τα «πρωτάκια» τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή τους.
Προσαρμογή την οποία θα υποβοηθήσουν με ζήλο οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς. Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ -ιδιαίτερα στους γονείς του Παιδικού Σταθμού Δελφών- ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να λειτουργήσει ο Σταθμός άψογα και στελεχωμένος με το απαιτούμενο προσωπικό.
Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τις συναρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Δελφών, τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς, τη Δ/ντρια του Π.Σ. Ιτέας και αρμόδια για την γραμματειακή υποστήριξη των Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών του Δήμου Δελφών κ. Παγώνα Καλλία-Μπακογιάννη, που συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία των σταθμών.
Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Δελφών
Ελένη (Λέλα)Μπακολουκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου