Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρρας στο ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ του ΑΤΤΙΚΟΥ



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρρας θα επισκεφθεί το ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ του ΑΤΤΙΚΟΥ , στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 21.00 σε μια μουσική παράσταση με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Έλλη Πασπαλά , Μάρθα Φριντζήλα , Ηρώ Σαΐα.

Μία ξεχωριστή φιλανθρωπική συναυλία, αφιερωμένη...
στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», θα παρουσιάσει την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η βραδιά πέραν του φιλανθρωπικού της σκοπού, αποτελεί αφιέρωμα σε μεγάλους συνθέτες και ποιητές, καθώς ο Σταύρος Ξαρχάκος θα διευθύνει τη 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη κ.ά.

Τα τραγούδια θα αποδώσουν τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες: η Έλλη Πασπαλά που με τη βαθιά, ζεστή, της φωνή είναι από τις πιο εκφραστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Mάρθα Φριντζήλα, πολυτάλαντη -ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια, και η Ηρώ Σαΐα, από τις πιο αξιόλογες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η οποία πρωτοεμφανίστηκε με τον Σταμάτη Κραουνάκη μέσα από την ομάδα Σπείρα-Σπείρα και πρόσφατα «κατέθεσε» το ταλέντο της στην παράσταση «Γυναίκα Τριαντάφυλλο».

Όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο θα απολαύσουν μία βραδιά «μυσταγωγίας» υπό από το φως της πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, με οδηγό τον Σταύρο Ξαρχάκο και εισιτήριο τις μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών.

Τιμή εισιτηρίου συναυλίας :30,00 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών και αγοράς εισιτηρίων , Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011.

Συμμετοχή στα τηλέφωνα : 2265032982, 34391

6936648283, 6972539221

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου