Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

H ΔΕΗ προσλαμβάνει δεκατρείς τεχνίτες σε 4 πόλεις μεταξύ των οποίων και η Άμφισσα

ΔΕΗ: Δεκατρείς τεχνίτες σε 4 πόλεις
Δεκατρείς θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν τέσσερις Υπηρεσίες της ΔΕΗ στη Θήβα, την Κερατέα, το Αλιβέρι και την Αμφισσα.

Δεκατρείς θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν τέσσερις Υπηρεσίες της ΔΕΗ στη Θήβα, την Κερατέα, το Αλιβέρι και την Αμφισσα. Οι φορείς θα προσλάβουν προσωπικό με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ...
ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.
ΔΕΗ ΘήβαςΤην ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιουλίου, λήγει η προθεσμία για τις πέντε προσλήψεις αποφοίτων Λυκείου που θα πραγματοποιήσει ο φορέας. Δύο εκ των θέσεων κατανέμονται στην ειδικότητα Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων, ενώ θα προσληφθούν, επίσης, ένας Μηχανικός, ένας Τεχνικός Επιμελητής και ένας Υπάλληλος Γραφείου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22620 27213. ΔΕΗ Αλιβερίου
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για δύο θέσεις εποχικών. Πρόκειται για δύο Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22230 24977.
ΑΗΣ Κερατέας - Λαυρίου
Τρεις νέους εργαζόμενους τριών ειδικοτήτων θα προσλάβει ο ΗΣ. Πρόκειται για έναν Μάγειρα ΔΕ, έναν Οδηγό Μηχανοδηγό Χειριστή ΔΕ και έναν Καθαριστή ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22920 64335.
ΔΕΗ Αμφισσας
Τρεις θέσεις θα προκηρύξει το προσεχές χρονικό διάστημα ο φορέας, εκ των οποίων δύο στην ειδικότητα ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων ΔΕ και μία στην ΤΕ Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22650 29131.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου