Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η Αφροδίτη του Μνημονίου λέει ότι κερδίζουμε χρόνο ενώ η αλήθεια είναι ότι χάνουμε χρόνο.(Βίντεο)


Αυτοί που αποτύχαν όπως περιμέναμε και ήταν φανερό σε όλους απο την αρχή με το μνημόνιο 1, τώρα με το μνημόνιο 2 ξεπουλάνε τελειωτικά την χώρα και τις ζωές μας στους τοκογλύφους και τους τραπεζίτες. 
Με αυτά τα μέτρα πηγαίνουμε στον πάτο και όχι προς την επιφάνεια.
 Χρόνο κερδίζουμε όταν αντριστρέφουμε μια κατάσταση ή όταν την ισορροπούμε  και όχι όταν μπαίνουμε στην κρίση χωρίς γυρισμό.
Δεν έχουνε δε, ούτε ένα επιχείρημα να πουν και γι αυτό μόνο κάτι μισόλογα  για κέρδισμα χρόνου αναφέρουν, χωρίς να εξηγούν πως με αυτόν τον χρόνο θα αλλάξουν τα πράγματα,  την στιγμή που όλη η Ελληνική κοινωνία το βλέπει ότι έτσι γίνονται χειρότερα.
Δεν έχετε σχέδιο διάσωσης κυρία Βουλευτής, ακολουθείτε το σχέδιο των δανειστών για ξεπούλημα κοψοχρονιάς και γι αυτό όσοι ψηφίζετε αυτά τα μέτρα θα είστε για πάντα στιγματισμένοι.
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Λεπάντο και δείτε βίντεο...
Για τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου προγράμματος μίλησε στην ολομέλεια της βουλής η κ. Αφροδίτη Παπαθανάση.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως οι έλληνες βρίσκονται μπροστά σε μια σημαντική ώρα κρίσης, καθώς έχουν να επιλέξουν μεταξύ της σωτηρίας της χώρας αλλά και της χρεοκοπίας.

Παράλληλα χαρακτήρισε τις διαβουλεύσεις που λαμβάνουν χωρά στη βουλή, ως θέατρο παράλογου ενώ παράλληλα τόνισε πως οι απόψεις που επικρατούν στον κοινοβουλευτικό χώρο είναι δυο.

Η κ.Παπαθανάση ζητά επιπλέον από τον κάθε πολίτικο φορέα να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοεί προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρανοήσεις ενώ παράλληλα επιδιώκει δίκαιες και προσοδοφόρες αλλαγές οι οποίες θα λειτουργήσουν υπέρ της χώρας και των πολιτών.

Επισημαίνει ,επίσης , ότι το φιλόδοξο πρόγραμμα που μέλλεται να ακολουθήσει η χώρα πως ελέγχεται καθώς όλα τα σχέδια νόμου φιλτράρονται από την κοινοβουλευτική επιτροπή. Έκλεισε δε το λόγο της με τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες πρόκειται να προβεί η χώρα μας αλλά και τις προτάσεις της ίδιας της βουλευτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου