Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αρνήθηκαν τη χορηγία της “Ελληνικός Χρυσός” και κατασκευάζουν μόνοι τους τον παιδικό σταθμό Ιερισσού


Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της αποδοχής της χορηγίας της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για την κατασκευή του παιδικού σταθμού είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Χρήστος Πάχτας, σε εκείνη τη φοβερή συνεδρίαση με το “ΣKAΣΜΟΣ!” το “τα ναρκωτικά υπάρχουν στις κορυφές των βουνών” και την αστυνομική δύναμη στο τέλος!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Την Κυριακή 24/07/2001, συνεργεία οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων της Ιερισσού, ξεκίνησαν να διαμορφώνουν το χώρο του πρώην ΚΑΠΗ της Ιερισσού,  όπου θα στεγαστεί ο παιδικός σταθμός . Τα συνεργεία αποφάσισαν σε συνεργασία με τους συλλόγους και τους φορείς της Ιερισσού να ...
κατασκευάσουν και να παραδώσουν έτοιμο σε λειτουργία τον παιδικό σταθμό. Όλες οι εργασίες θα γίνουν αφιλοκερδώς και η χρηματοδότηση είναι από τους πολίτες της Ιερισσού  και της ευρύτερης περιοχής.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης ,που ο δήμος δεν έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης τέτοιων έργων και προσπαθεί να επιβάλει ως χορηγούς εταιρείες ανεπιθύμητες στην περιοχή, που οι επιχειρηματικές-εξορυκτικές τους δραστηριότητες , βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον της ,οι πολίτες της Ιερισσού προσφέρουν το χρόνο και το υστέρημα τους , για την πρόοδο του τόπου τους.
Οι Σύλλογοι και οι Φορείς ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες , που με περισσό ζήλο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.
Το Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Δημοτικής Ενότητας Σταγίρων -Ακάνθου
http://antigoldgreece.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου