Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πάνε για ξεπούλημα και την Μαρίνα Ιτέας

 Οι πολιτικοί του τόπου μας έχουν βρει την λύση , γίνονται έμποροι και πουλάνε ότι δεν τους ανήκει. Με τα δικά μας χρήματα φτιάχνουν εγκαταστάσεις πληρώνοντας τες πανάκριβα και κατόπιν τις ...χαρίζουν στους ιδιώτες. Έτσι χρεοκόπησαν την χώρα μας και έτσι έχουν μάθει και συνεχίζουν.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Ιτέας επισκέφθηκε η Γεν. Γραμ. Τουρισμού κα Ντίνα Μπέη με την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κα Γιώτα Γαζή. Στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την παρουσία του Δημάρχου Άμφισσας κου Ν. Φουσέκη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κου Θόδωρου Κατσαρού, του Λιμενάρχη Ιτέας κου Ζήσιμου Ζέρβα και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν η ...
ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημοπράτηση της Μαρίνας Ιτέας καθώς και η δρομολόγηση των διαδικασιών χωροθέτησης του καταφυγίου Τροιζονίων.
Τα τεύχη δημοπράτησης για την Μαρίνα Ιτέας είναι έτοιμα και απομένει μόνο η τελική πρόταση για τα κτιριακά και η επισήμανση τυχών ελλείψεων των εγκαταστάσεων. Προβλέπεται στο τέλος Αυγούστου να δημοσιοποιηθεί για 10ήμερη διαβούλευση και αμέσως μετά να δημοσιευθεί η προκήρυξη με χρόνο 52 ημερών εφ’ όσον πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό.
Για το καταφύγιο Τροιζονίων έχουν αρχίσει οι διαδικασίες χωροθέτησης σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας, απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίησή του.


Η Αντιπεριφερειάρχης

Παναγιώτα Γαζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου