Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Φτώχια στην υγεία της Φωκίδας, χάνει την αυτονομία του το Νοσοκομείο της Άμφισσας και θέλουν να σταματήσουν τις 2 από τις 3 βάρδιες στο Κέντρο Yγείας Ιτέας

Ρεπορτάζ της Πένυ Τσακίρη για το Νοσοκομείο Άμφισσας και το Κέντρο υγείας Ιτέας με τους διευθυντές του Νοσοκομείου και του Κέντρου υγείας Ιτέας.
Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου προσπαθεί να μεγαλώσει την υφιστάμενη κακομοιριά του τόπου με το διαίρει και βασίλευε. Βάζει μπροστά αυτούς που θέλουν να παίξουν τον ρόλο του «χρήσιμου βλάκα» για να τσακωθούν η Ιτιά με την Άμφισσα και να συνεχίσει να κάνει ανενόχλητος αυτό που τον διόρισαν να κάνει, δηλαδή να διαλύσει την υγεία του τόπου και να εφαρμόσει όσες περικοπές του ζητηθούν.
Όσοι είναι τόσο κακομοίρηδες θα τον ...
ακολουθήσουν στον διασυρμό που τους ετοιμάζει και στο τέλος θα τους πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα.
Η, θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί την σωστή υγεία για τον τόπο, ή θα χορεύουμε όπως μας βαράν και θα τρέχουμε δεν ξέρουμε και εμείς πόσα χιλιόμετρα για να βρούμε την υγειά μας κάπου αλλού.
Οι κοινωνίες όταν ενώνονται νικούν χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα για ένα άλλο Νοσοκομείο που οι κάτοικοι του κέρδισαν τον αγώνα πριν λίγες ημέρες και το παρουσιάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας




Τα βίντεο τα βρήκαμε στην Καρτερία

1 σχόλιο:

  1. πριν το 2004 που ηταν ο γιατρος του Κ.Υ.Ιτεας ? ΔΥΠΕ ΣΕΡΕΤΗΣ ΣΠΑΘΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή