Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης και των εκλογών ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου `Τα Καστέλλια`


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γενική συνέλευση καθώς και οι εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου του Προοδευτικού Συλλόγου "Τα Καστέλλια" στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη γενική συνέλευση υπήρξε ο απολογισμός έργου της προηγούμενης Διοίκησης του Συλλόγου, όπου παρουσιάστηκε το ιδιαίτερα πλούσιο έργο το οποίο, κόντρα στους καιρούς μας και στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό στον τόπο μας, είχε να επιδείξει, συμβάλλοντας τα πλείστα στην εξωστρέφεια και προβολή του χωριού μας, καθώς επίσης και στη διαρκή, ανεξάρτητη, ανοικτή και απερίσπαστη ενημέρωση των συγχωριανών μας μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του Συλλόγου, δηλαδή τα Καστελλιώτικα Νέα, τον επίσημο ...
διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου, το kastellia.gr, καθώς και μέσω πλήθους άλλων μορφών ηλεκτρονικής ενημέρωσης (Facebook, προσωπικά blogs όπως το stoforos.blogspot.com και άλλα).

Ταυτόχρονα, έγινε και οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου, όπου, παρόλη την πολύ πλούσια δράση που είχε ο Σύλλογος, κατάφερε παράλληλα να αυξήσει το αποθεματικό του ταμείου του σχεδόν κατά το διπλάσιο(!) μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες δράσεις οι οποίες εκτός από προβολή του χωριού μας, κατάφεραν να αυξήσουν και τα έσοδα του Συλλόγου (ενδεικτικά αναφέρουμε πώληση CD αρχείου Καστελλιώτικων Νέων, πώληση του βιβλίου με τα 10 πρώτα διηγήματα από το διαγωνισμό διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» που διοργάνωσε ο Σύλλογος, κ.α.).

Αφού εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα και ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης Διοίκησης από τη γενική συνέλευση και αφού αρκετοί συγχωριανοί μας εκφράστηκαν με πολύ θερμά λόγια για το έργο του Συλλόγου (ειπώθηκε μάλιστα πως η θητεία αυτή ίσως χαρακτηρίζεται και η πιο επιτυχημένη θητεία που έχει ποτέ να επιδείξει μέχρι σήμερα ο Σύλλογος), ο έγκριτος νομικός και συγγραφέας κ. Μίμης Χαλατσάς, βραβεύθηκε για την πολυετή του προσφορά του στο Σύλλογο αλλά και στο χωριό μας γενικότερα με τιμητική πλακέτα καθώς και με τον τίτλο του «Επίτιμου Προέδρου» του Προοδευτικού Συλλόγου. Θέλουμε επ’ ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαλατσά για την πολύτιμη και πολυετή συνεισφορά του στο σύλλογο και στα Καστέλλια και μέσα από το kastellia.gr.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για το νέο ΔΣ του Συλλόγου, από την οποία προέκυψε επανεκλογή του παλιού ΔΣ, ήτοι το ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου «Τα Καστέλλια» απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

• Γραμματικός Αθανάσιος
• Στοφόρος Κωνσταντίνος
• Παπανικολάου Παναγιώτης
• Παπανικολάου Βίκυ
• Ελευθερίου Τριαντάφυλλος
• Διένη Θεοδώρα και
• Μπάσιος Παναγιώτης

Αναπληρωματικά Μέλη: Κοτσίκη Κορίνα , Μακρής Νικόλαος, Κοτσίκης Ευάγγελος

Το kastellia.gr εύχεται μια ακόμα πιο επιτυχημένη θητεία στη διοίκηση του Συλλόγου!
http://www.kastellia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου