Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μαζί με τα νερά της βροχής και τα μαυροζούμια , στο Ρέμα της Σκίτσας στην Ιτέα

Μαζί με τα νερά της βροχής βρέθηκε η κάλυψη  για να χυθούν και τα λύματα στο ρέμα στην Σκίτσα , ας δούμε τι θα κάνει τώρα η Αντιπεριφερειάρχης που είχε καλέσει σε σύσκεψη  τους υπεύθυνους που είχε αποκαλύψει το κλιμάκιο την προηγούμενη φορά.

Δείτε δελτίο τύπου του Υπουργείου ΠροΠο για τα χθεσινά λύματα στην Σκίτσα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Λιμενική Αρχή Ιτέας, ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, ότι στην περιοχή «ΑΠΟΛΑΥΣΗ-ΖΕΦΥΡΟΣ» Ιτέας, στην εκβολή του χειμάρρου «ΣΚΙΤΣΑ» υπήρχε ροή ...
ακάθαρτων υδάτων, σκούρου χρώματος, τα οποία εκχύνονταν στη θάλασσα.

    Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβηκαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη - ροή ακάθαρτων υδάτων σκούρου χρώματος κατά μήκος του χειμάρρου, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστωθεί η προέλευση τους.

    Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ιτέας.

8 σχόλια:

  1. Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΠΟ ΜΑΙΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΜΩΛΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΕΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ".ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι ανεγκέφαλοι και αποτυχημένοι βρωμιάρηδες, θα έχουμε συνέχεια παρόμοια προβλήματα. Το ακούς φωνακλά;\

    Προς τοπικούς άρχοντες και ψηφοθήρες:
    Αυτούς που προστατεύετε δεν έχουν ψήφους! Κανείς δεν τους ακούει. Κακό κάνετε στον εαυτό σας αλλά και στη κοινωνία που δεν τους τιμωρείτε. Συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...Χωρίς να μπορεί να διαπιστωθεί η προέλευσή τους" λέει το δελτίο τύπου. Ο λύκος φωνάζει, τον τορό του γυρεύετε; είναι προφανές ότι τα ελαιοτριβεία που βρίσκονται δίπλα στο ρέμα χύνουν όλες τις βρωμιές τους εκεί, βρείτε ποιοί είναι και τιμωρήστε τους, δεν θέλει και πολύ μυαλό. Σε λίγο θα αρχίσει ο κόσμος τα μπάνια στο ξενία και την απόλαυση, έλεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν τα ελαιοτριβεία, τα εργοστάσια επεξεργασίας ελιών και ο βιολογικός της Άμφισσας που δεν λειτουργεί σωστά.
    Κάποιοι περιμένουν την βροχή μαι μόλις βρέξει ανοίγουν τις κάνουλες.
    Αν υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις αυτοί που την προηγούμενη φορά κατά τον έλεγχο εμφάνισαν προβλήματα, την επόμενη φορά θα σκεφτούν αν θα δίνουν τα χρήματα για τις υποδομές της επιχείρησής τους ή αν θα τα ξοδεύουν στα πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΘΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΛΙΤΣΑ Ο ΒΥΘΟΣ? ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το προβλημα δεν ειναι μονο αυτων που κανουν ολα αυτα που κατηγορουμε τοσο καιρο.Αυτοι ετσι ειναι και δεν θα αλλαξουν.Το προβλημα ειμαστε ΕΜΕΙΣ.Ποιους ψηφιζουμε ρε παιδια? Γιατι τους ψηφιζουμε?Αν δεν αλλαξουμε εμεις νοοτροπια δεν θα αλλαξει τιποτα και ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με λιγα λογια κολυμπαμε στα σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή