Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!

Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ" διοργανώνει το: "ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ!
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 25-30 Αυγούστου 2011 στο ανοιχτό 'ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ" Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών οι παραστάσεις θα γίνουν στην αίθουσα της "ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑΣ".
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00 (κάθε βράδυ μία παράσταση) Θα προκριθούν 5 θεατρικά σχήματα για να λάβουν μέρος με τις παραστάσεις τους . Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου θα συμμετάσχει με μία από τις 3 φετεινές παραστάσεις του, εκτός συναγωνισμού...
Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από ανθρώπους του Θεάτρου και της Τέχνης γενικώτερα. Θα απονεμηθούν τα εξής τιμητικά βραβεία: α) ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ β) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ γ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ δ) ΒΡΑΒΕΙΟ Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ & ΒΡΑΒΕΙΟ Α ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ε) ΒΡΑΒΕΙΟ Β ΑΝΔΡΙΚΟΥ & ΒΡΑΒΕΙΟ Β ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ ζ) ΒΡΑΒΕΙΟ Α-ΒΡΑΒΕΙΟ Β & ΒΡΑΒΕΙΟ Γ ΚΑΛΛΊΤΕΡΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. η) ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΙΚΩΝ θ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ι) ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ κ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ λ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ μ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΦΙΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ν) & ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "FLAT OUT"! ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1) Αίτηση συμμετοχής
2) Έγγραφη άδεια συγγραφέα ή του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.
3) Βιογραφικό Θιάσου.
4) Πρόγραμμα παράστασης
5) Αφίσα παράστασης
6) Οπτικοακουστικό υλικό ( DVD) της παράστασης.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ...
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΙΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΧΟΣ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΟ Δ.Σ. του Θεατρικού Εργαστηρίου Διστόμου-ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ.

2 σχόλια:

 1. Να μια πολύ ωραία πρωτοβουλία απο το Δίστομο με τις δύο θεατρικές του ομάδες του Δήμου και την επένδυση στον πολιτισμό.
  Εμείς μπορούμε θα συνεχίσουμε να φέρνουμε "αστέρες" και θα αφήνουμε τον πολιτισμό των δημοτών χωρίς πόρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ:
  Ο στόχος του θεάτρου είναι πάντα ο ίδιος.Η ύπαρξη του ανθρώπου μέσα σ’ένα κοινωνικό πλαίσιο.Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο! Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε.Κάνουμε θέατρο για να πλουτισουμε τους εαυτούς μας,το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς,ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας.

  Μόνος ο καθένας του είναι ανήμπορος.Μαζί ίσως μπορέσουμε κάτι να κάνουμε.Το θέατρο ως μορφή τέχνης δίνει την δυνατότητα να συνδεθούμε,να συγκινηθούμε,ν’αγγίξουμε ο ένας τον άλλον,να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια.Να γιατί διαλέξαμε το θέτρο σα μορφή εκδήλωσης του ψυχικού μας κόσμου."

  ΑπάντησηΔιαγραφή