Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 04:34
Λιβαδειά 26/4/2011

ΠΡΟΣ: Υπουργό Πολιτισμού Κον Γερουλάνο

Πρόεδρο ΕΤΑ Κον Λάμπρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την Τετάρτη 20/4/2011 πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από το ΙΚΑ Λιβαδειάς και τον Δ/ντή της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας Βοιωτίας, παρουσία του Εργατικού ...
Κέντρου Λιβαδειάς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εργαζόμενοι να δουλεύουν σε νευραλγικές θέσεις, ανασφάλιστοι, οι οποίοι δήλωσαν όταν ρωτήθηκαν ότι είναι επισκέπτες και στη συνέχεια με την παρουσία του Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Γρίβα επιβεβαιώθηκε ότι είναι εργαζόμενοι.

Αν πιστεύουν κάποιοι ότι θέλουν να δουλεύουν κάτω από αυτές τις εργασιακές συνθήκες, στο μεγαλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας, με ανασφάλιστους εργαζόμενους και αυτό είναι επιλογή , όπως διαπιστώθηκε, της Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, σε μια εποχή που γίνεται αγώνας από το ελληνικό κράτος για καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας , της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, μία δημόσια Υπηρεσία είναι αυτή η οποία το καταστρατηγεί. Επίσης με αυτή την απαράδεκτη λειτουργία με την οποία διακυβεύεται η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών, θα μας βρουν απέναντι και θα απαιτήσουμε από την πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
http://www.anexartitoi.gr

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλοι αν θέλετε να δημοσιεύουμε τα σχόλιά σας γράψτε τα με τρόπο που να μπορούν να δημοσιευθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή