Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

'Ανεργοι κυνήγησαν αστυνομικούς και αναποδογύρισαν αυτοκίνητο της ασφάλειας στο Πέραμα!

"Μας προκάλεσαν", λέει στο Newsit ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου
- Ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και ξέσπασαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στους τρεις αστυνομικούς
- Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία τον ξυλοδαρμό

Την οργή εργατών του Περάματος ένιωσαν τρεις αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα με συμβατικές πινακίδες της ασφάλειας.

'Οπως δήλωσε στο Newsit ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, ...
Σωτήρης Πουλικόγιαννης, οι εργάτες - άνεργοι στην πλειοψηφία τους - έκαναν γενική συνέλευση μετά τα χθεσινά γεγονότα με τα επεισόδια στον ΟΛΠ. Τότε εμφανίστηκαν 3 άνδρες με πολιτικά και άρχισαν να τους ρωτούν τι κινητοποιήσεις σκοπεύουν να κάνουν. Οι εργάτες αρνήθηκαν να τους απαντήσουν και τους ζήτησαν να φύγουν από τον χώρο.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας επέμειναν αλλά οι εργάτες δεν απαντούσαν. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Πουλικόγιαννη, οι αστυνομικοί με πολιτικά φεύγοντας απείλησαν λεκτικά τους εργάτες και έκαναν και χειρονομίες. Αυτό τους εξόργισε και τότε κάποιοι όρμηξαν και αναποδογύρισαν το περιπολικό.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης:



Πολλοί οι περίεργοι που κοιτούν το αναποδογυρισμένο όχημα μεσα στη μέση του δρόμου
Πολλοί οι περίεργοι που κοιτούν το αναποδογυρισμένο όχημα μεσα στη μέση του

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο επι της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πέραμα.

Στη συνέχεια τόσο οι εργάτες όσο και οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν την περιοχή. Πηγές της αστυνομίας επιβεβαιώνουν το περιστατικό αλλά όχι τον ξυλοδαρμό.

To περιστατικό επιβεβαίωσε στο Νewsit και ο αντιδήμαρχος Περάματος Νίκος Ζώρζος ο οποίος δήλωσε: "μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τονυν τραυματισμό 4 εργατών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, η σημερινή παρουσία των αστυνομικών έξω από τη Ζώνη θεωρήθηκε τουλάχιστον προκλητική από τους εργάτες που κυνήγησαν τους αστυνομικούς και ανέτρεχαν το περιπολικό".




http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου