Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Συνεχίζεται η φαρσοκομωδία με τα αστυνομικά τμήματα..και την πυροσβεστική στην Φωκίδα

 Την ώρα που ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας Πολύζος δηλώνει στην Ώρα της Φωκίδας οτι δεν θα κλείσουν τα αστυνομικά τμήματα και απλά αναζητά αν υπάρχει τίποτα τζάμπα για τις υπηρεσίες του, οι Δήμαρχοι φέρνουν την καταστροφή.

 Όλα τα ενοίκια των αστυνομικών τμημάτων του Νομού πλην Άμφισσας κοστίζουν στο υπουργείο όσο ο μισθός ενός αστυνομικού από τους εκατοντάδες του Νομού. Το ενοίκιο της Άμφισσας είναι ...μιαν άλλη ιστορία μπορεί να ...την πούμε κάποια στιγμή.

Αντί να απειλήσουν οι Δήμαρχοι ότι θα κλείσουν και αυτοί τα αστυνομικά τμήματα που θα μείνουν  ανοιχτά,  αν μειωθούν οι αστυνομικοί σταθμοί τρέχουν να ψάχνουν να πληρώσουν με τα χρήματα των δημοτών τους, την οικονομία που θέλει να κάνει η κυβέρνηση . 

Οι Δημότες θα είναι διπλά χαμένοι με αυτήν την αντιμετώπιση , χωρίς αστυνόμευση (εκτός και αν βάζει ο Δήμαρχος και τις βενζίνες στα περιπολικά) και χωρίς φράγκο από τις νέες χρεώσεις της κυβέρνησης και τους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν στους Δήμους.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε  σήμερα στην συνεδρίαση της Δημοτικής κοινότητας Ιτέας που δηλώθηκε οτι εγκρίθηκαν αυξημένα κιόλας τα χρήματα για το ενοίκιο της  Πυροσβεστικής στην Ιτέα. 

Ας ελπίσουμε οτι η η απόφαση να εκδιωχθούν τα 160 παιδιά που μαθαίνουν μουσική στο Ωδείο Ιτέας για να πάει στον χώρο αυτό η πυροσβεστική θα παρθεί πίσω  χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε πάλι τις φωνές στον Δήμο Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου