Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Εύκολη άνοδος για Φωκίδα 2000


Εύκολη άνοδος για Φωκίδα 2000

Με μία μόνο ήττα και συνολικό απολογισμό στα τέρματα 66-11, η ομάδα Α.Σ. Ιτέας Φωκίδα 2000 τερμάτισε πρώτη στην Β' κατηγορία της Φωκίδας και εξασφάλισε την άνοδο της στην Α' κατηγορία της νέας περιόδου
Αρχιτέκτονες της επιτυχίας οι ...
προπονητές Τάκης Κατσιφλώρος και Θύμιος Κατσίμπρας, οι οποίοι κατάφεραν να χτίσουν μια εξαιρετική ομάδα που ξεχώρισε όχι μόνο για το ποδόσφαιρο που έπαιξε αλλά και για το ήθος (καμία κόκκινη κάρτα φέτος)
http://www.gazzetta.gr/fokida/item/

2 σχόλια:

  1. καλα ολα αυτα αλλα αμα εισαι εξω απ τα κυκλωματα ΧΑΝΕΣΑΙ.Ετρεξαν ΕΠΣ Δημαρχος Βουλευτης και αλλοι επισημοιστοΠολυδροσο να δωσουν το κυπελο στον Διαγορα για την ανοδο του στη Δ κατηγορια.Και καλα εκαναν η ομαδα αξιζει συγχαρητηριων αλλα ρε παιδια στα παιδια της ΦΩΚΙΔΑ 2000 ουτε το κυπελλο που δικαιουντε εστω για να παρουν κουραγιο για τη συνεχεια?μηπως τους πειραζει που ειναι ομαδα της ΙΤΙΑΣ?ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ “ΔΙΑΓΟΡΑ” ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ “ΦΩΚΙΔΑ 2000” ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΠ’ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΑΣΚΟΠΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή