Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Η αστυνομία καταπατά τους νόμους στην Κερατέα με δολοφονικά χτυπήματα και καταστροφή αυτοκινήτων.

Τα χτυπήματα της Αστυνομίας είναι δολοφονικού χαρακτήρα.
Ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά με μεταλλικούς κάλυκες σχεδόν εξ επαφής σε κεφάλια, μάτια, ποδια και χέρια.
Ρίχνουν δε πλαστικές σφαίρες από πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να κάνουν θλαστικά τραύματα, τόσο βαθιά που έχουν και υπαισθησία (μούδιασμα και παραλύσεις).
Δείτε στις φωτογραφίες τις πληγές με τα στρογγυλά αποτυπώματα και τα σπασίματα των αυτοκινήτων (ακόμα και Βουλευτή) και διαβάστε τι γράφουν οι τοπικές ιστοσελίδες...


Συνεχίζονται μέχρι αυτη την ώρα οι μάχες στον κόμβο της Κακής Θάλασσας (2η είσοδος Κερατέας). Αυτό γίνεται στην Κερατέα για δεύτερη φορά  και παραπέμπει σε μνήμες επταετίας….. σε καταστάσεις που δεν περίμενε κανείς να ξαναθυμηθούμε στη σύγχρονη Ελλάδα.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα περάσει….
http://lavreotiki.com/


                                      


Έσπασαν το αυτοκίνητο του βουλευτή Οικονόμου...

Ο βουλευτής Οικονόμου ερχόμενος να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ. Αφού τους εξήγησε ποιος είναι ζήτησε να δει τον εισαγγελέα. Τα ΜΑΤ τον κατηύθυναν εκεί που εισαγγελέας δεν υπήρχε και πολύ πιθανό να μην υπάρχει, όπως δεν υπάρχει εδώ και μήνες στην Κερατέα.

Το συγκλονιστικό είναι πως τα ΜΑΤ προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητο του βουλευτή, ο οποίος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας να υποβάλλει μηνύσεις. Εκεί βρήκε κλειστές πόρτες και όταν ζήτησε να του ανοίξουν του απάντησαν πως δεν ανοίγουν για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Εκτός από το όχημα του Οικονόμου, προξένησαν ζημιές και σε άλλα, κατά την προσφιλή τους συνήθειαΑυτό είναι το δημοκρατικό σας πολίτευμα, των ΜΑΤ και της καταστολής...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΙ

ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Από την πρωϊνή επιδρομή των ΜΑΤ στο Λαύριο (photo)

                                                       Ζημιές σε ΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου