Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κερατέα: "Θα πέσουν κορμιά"

Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί και έφυγαν κακήν κακώς.
Ο κόσμος και στην Ελλάδα εξεγείρεται πλέον. Η κυβέρνηση των εργολάβων και των Τραπεζιτών στηρίζεται μόνο στην ανυπαρξία της αντιπολίτευσης.
Σκηνές Καΐρου είχαμε τις τελευταίες μέρες στην Κερατέα.
Οι αστυνομικοί όπως στην Αίγυπτο με αχαρακτήριστη συμπεριφορά χτυπώντας γέροντες και προκαλώντας, μπήκαν στο χωριό για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους. Μετά από οκτώ ώρες μάχη σήμερα και αφού όλοι οι Κάτοικοι της Κερατέας βγήκαν στον δρόμο, έφυγαν εγκαταλείποντας τα οδοφράγματα που είχαν καταλάβει και κλείνοντας και εκκενώνοντας το αστυνομικό τμήμα...



Οι μπάτσοι «έμαθαν σε ηλικιωμένους ανθρώπους να φτιάχνουν μολότοφ» !! (Βίντεο)
Στο βίντεο που παραθέτουμε, από τα γεγονότα της Κερατέας, βλέπουμε την κτηνωδία των ΜΑΤ σε όλο της το μεγαλείο! 
Ο ένας μπάτσος τραβάει πιστόλι και απειλεί, το άλλο ένστολο κάθαρμα γρονθοκοπεί ηλικιωμένο πολίτη εκτονώνοντας τα βάρβαρα ένστικτα του πάνω σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να ήταν και πατέρας του!

Δεν καταλαβαίνουν αυτά τα τομάρια, αλλά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι,  ότι η κραυγή που έβγαλε κάτοικος λέγοντας ότι οι μπάτσοι«έμαθαν σε ηλικιωμένους ανθρώπους να φτιάχνουν μολότοφ» σημαίνει ότι έχουν μετατρέψει την αγανάκτηση σε μίσος απέναντι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Και αυτό το μίσος δεν μπορείς να το καθυποτάξεις ούτε με νόμους και διατάγματα ούτε με ψευτοτσαμπουκάδες των μπάτσων.

Στην γενική συνέλευση όλων των κατοίκων, το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Κερατέας αποφασίστηκε να κηρύξουν την περιοχή τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των χθεσινών γεγονότων και να συνεχίσουν ταυτόχρονα των αγώνα τους (Δείτε το βίντεο).

Η οργή, η αποφασιστικότητα και η αγανάκτηση του κόσμου συνοψίζονται στην φράση πολίτη ότι «θα πέσουν κορμιά» αν συνεχιστούν οι προκλήσεις των κατασταλτικών μηχανισμών.

Λεπτομέρεια. Η τηλεόραση του Αλαφούζου μιλάει για 2 μπάτσους και 10 πολίτες τραυματίες εν αντιθέσει με τον Γκαϊντε που στο δελτίο ειδήσεων του Mega είχε «ανακαλύψει» 14 μπάτσους και 4 κατοίκους τραυματισμένους. (Εχει την εξήγηση του αυτό γιατί μόλις πριν μερικές μέρες ο Σκάι έγινε «τσακωτός» να μεταφέρει σαν ρεπορτάζ ψευδές πληροφορίες που είχε διοχετεύσει η ασφάλεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου