Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η απεργιακή συγκέντρωση στην Άμφισσα

Πραγματοποιήθηκε και την Άμφισσα απεργιακή συγκέντρωση  στα πλαίσια της απεργίας που κάλεσε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. για τις 23-2-2011
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και μαθητές απο το γυμνάσιο Άμφισσας που θέλουν να δείξουν την αντίθεσή τους με τις συγχωνεύσεις των σχολείων .
Η κινητοποίηση κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια, με κεντρική ομιλία του Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, είχε αρκετή συμμετοχή εργαζομένων  και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αριστεροί είναι σαν τον οδηγό που βάζει συνέχεια τον ίδιο τύπο ελαστικών ξέροντας ότι θα γλιστρήσει, αλλά συνεχίζει να επιλέγει ξανά και ξανά τα ίδια.
    Βολεμένοι οι καθοδηγητές (έμμισθοι) σας πίσω από μια καραμέλα και στις εκλογές οι μεν με 7 έως 8% και οι δε μόλις που μπαίνουν στη Βουλή μιλούν για νίκη και χαστούκι του λαού σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Αλλάξτε τρόπο σκέψης και έκφρασης, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ν’ επακολουθήσουν την ευρύτερη Αριστερά αλλά δεν το κάνουν γιατί απεχθάνονται τους “ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ” σας και τη χιλιοπαιγμένη κασέτα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ιωσηφίδης έκανε μια απαράδεκτη 'απολίτικη' αναφορά σε "αναρχικούς, φασίστες και χουλιγκάνους που προβοκάρουν τους αγώνες του λαού", τσουβάλιάζοντας δηλαδή ανόμοιες ομάδες και στιγματίζοντας μια σημαντική μερίδα του κινήματος, όπως είναι οι αναρχικοί. Μου θύμισε δελτίο των 8 από MEGA ή ΣΚΑΙ, κάτι σε Σόμπολο, Πρετεντέρη ή Προτοσάλτε.
    Όσο γι' αυτή τη μπαρούφα για τα επεισόδια στα γήπεδα, με έκπληξη διαπίστωσα σήμερα ότι κυκλοφορούσε ευρέως στον κόσμο, λες και γίνονται πρώτη φορά σπασίματα στα γήπεδα.
    Η συνωμοσιολαγνία μερικών δεν έχει όριο και καταντάει κουραστικά γελοία. Ε, παιδιά κάντε και καμιά σοβαρή πολιτική ανάλυση, στο τέλος θα ψάχνεται τσιτάτα απ' τα άπαντα Παίσιου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6117209&textCriteriaClause=%2B%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9D+%2B%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%91+%2B%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D+%2B%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91

    "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
    Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην απεργία
    Τα γεγονότα του Σαββάτου, στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, έχουν σχέση με ομάδες «φιλάθλων» που χρησιμοποιούνται γενικότερα στην κοινωνία, στις διαδηλώσεις, ως ομάδες προβοκατόρων. Πρόβα τζενεράλε τέτοιων ομάδων έγινε το Σάββατο το βράδυ με αποστολή την οργάνωση προβοκάτσιας στη μεθαυριανή απεργία. Η κυβέρνηση ξέρει και έχει την ευθύνη."

    Έτσι εξηγούνται οι μπαρούφες του Ιωσηφίδη στη συγκέντρωση, είχε πάρει γραμμή απ' τη φωτισμένη ηγεσία του κώματος. Έχουν κάψει φλάντζα εκεί στον Περισσό (χειρότερα κι απ' τον επαναστάτη χωρίς αιτία Αλαβάνο τους κόβω) κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Που να οξυνθούν οι κοινωνικές εντάσεις τι έχουν ν' ακούσουν τ' αυτάκια μας και τι να δουν τα ματάκια μας απ' τις πρωτοπορίες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή