Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Δικά μου είναι τα έργα στην Ιτέα λέει ο Παπαλάιος στον Φουσέκη


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΗΛ. ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ
Συμβολαιογράφος
(Πρ. Δήμαρχος Δήμου Ιτέας)
Ιτέα 19-1-2011

Προς
Κα Γεωργία Μαντά
Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Κίρρα

Κοιν: κα Παν. Λαϊνη, Αντιδήμαρχο Δελφών...

κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ε. Ιτέας
κ.κ. Τοπικούς Συμβούλους ΔΕ Ιτέας -Τ.Κ.Κίρρας
κ. Ιωάννη Σκούρα, πρώην Πρ. Δ.Δ. Κίρρας κ. Μηνά Σκαρίμπα, πρώην Πρ. Δ.Δ. Κίρρας


Κυρία Πρόεδρε,
Σχετικά με το από 18-1-2011 έγγραφό σας, πρέπει να ενημερώσω ότι λόγω έκτακτης και ανυπέρβλητης ανάγκης τη Δευτέρα 24/1/2011 θα βρίσκομαι εκτός Ιτέας και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας.
Ανεξάρτητα όμως από την εξέλιξη αυτή θέλω να ξέρετε είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι απαιτηθεί ή για κάποια άλλη συνάντηση, είτε στα γραφεία σας, είτε στο γραφείο μου, είτε οπουδήποτε αλλού, ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε επιθυμίες της τοπικής σας συμβούλου και ανεξάρτητα θετικών ή μη συναινέσεων που δεν είναι απαραίτητες.
Δοθείσης ευκαιρίας θα ήθελα να γίνει κατανοητό ότι μετά τις εκλογές της 7/11/2010 και μέχρι της αναλήψεως των καθηκόντων σας (1-1-2011), ήταν τουλάχιστον υποχρέωση της νέας Δημοτικής Αρχής να ενημερωθεί στο διάστημα αυτό, όπως ήταν δική μου υποχρέωση να είμαι στη διάθεση των νεοεκλεγέντων.
Σήμερα, το 2011, αυτό δεν είναι υποχρέωσή μου, είναι όμως ιερό καθήκον μου, να ενημερώσω για ο,τιδήποτε και θα το κάνω μετά χαράς, εφ’ όσον μου ζητηθεί.
Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε και θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οικειοποιηθεί ή να ακυρώσει για οποιοδήποτε λόγο προσπάθειες και αγώνες για δρομολογημένα και ενταγμένα έργα του πρώην Δήμου Ιτέας όπως λ.χ. αυτά που παρατύπως εισήχθησαν Εκτός Ημερησίας Διατάξεως και παραπλανητικώς ψηφίσθηκαν στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών κατά παράβαση πάσης δεοντολογίας και κυρίως των τελικών διατάξεων των εν ισχύ και ενεργών από 5/10/2010 προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Ιτέας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Με εκτίμηση
και τις καλύτερες ευχές μου για επιτυχία στο δύσκολο έργο όλων σας


Αριστείδης Ηλ. Παπαλάιος

3 σχόλια:

  1. Tελικα τα βιαστικα εργα ηταν και ενταγμενα, θα μας τρελανουν μου φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο οτι φαινεται εχουμε πολλα να ακουσουμε απο τη νεα δημοτικη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN EINAI ERGA ALLA ENTAXH SE PROGRAMMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή