Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποτιδανείων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα της Δωρικής Αδελφότητας στην οδό Ιέρωνος 6, Παγκράτι. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η μεγάλη συμμετοχή των χωριανών μας κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί σε τέτοια εκδήλωση κάτι που μας γεμίζει χαρά. Ανάμεσα στους πολλούς χωριανούς μας, το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο νέος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μιλτιάδης Κατσίκας.
Την εκδήλωση προσφώνησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, που ευχαρίστησε τους ...
χωριανούς μας για την συμμετοχή τους και τους ευχήθηκε για την νέα χρονιά, και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μ. Κατσίκας που αφού ευχήθηκε στους χωριανούς τους υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό έργο την νέα χρονιά και πως θα προσπαθήσει να είναι συμμέτοχοι στο σχεδιασμό των έργων όλοι οι χωριανοί.
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας με το φλουρί να κερδίζει η Κωνσταντίνα Λάγιου, που της ευχόμαστε να είναι τυχερή όλη την χρονιά. Το δώρο του συλλόγου μας ήταν μια Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανή.
Στην συνέχεια οι χωριανοί μας είχαν την ευκαιρία, με την συντροφιά  εδεσμάτων και κρασιού που πρόσέφερε ο σύλλογος μας, να τα μιλήσουν μεταξύ τους, να αλληλοευχηθούν και να καταστρώσουν τα σχέδια τους για τις επόμενες επισκέψεις στο χωριό οι νεότεροι και  για τις νέες καλλιέργειες που θα κάνουν σε λίγους μήνες οι μεγαλύτεροι.
Ο  Σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους στηρίζουν με κάθε τρόπο το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλεται για το μέλλον του χωριού.

http://www.potidaneia.gr/enhmerwsh-mainmenu-26/news-mainmenu-2/24-2010/212-2011-01-18-09-02-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου