Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ

Κάπου στο Κιλκίς, κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια, σ’ ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, δίπλα σε περίπτερο, μια κρεμασμένη ταμπέλα γράφει: «Επιστρέφω σε λίγο».

ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: Πού είναι ο βενζινάς;
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Πετάχτηκε μια στιγμή στα Σκόπια να φουλάρει τ’ αμάξι του. Θα γυρίσει σε κάνα τέταρτο. Ξαναπέρνα.»
ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: «Δεν πειράζει, θα πάω να τον βρω στα Σκόπια.»
Έχασε έναν πελάτη ο βενζινάς; Βεβαίως, αλλά δεν τον ενδιαφέρει ...
γιατί κέρδισε λεφτά. Αυτά που γλύτωσε φουλάροντας στα Σκόπια ήταν παραπάνω από το κέρδος που θα αποκόμιζε αν φουλάριζε ο επίδοξος πελάτης στο βενζινάδικό του.

Για τη λαϊκίστικη ξεφτίλα περί πολεμικών αποζημιώσεων τα είπαμε από την πρώτη Μαρτίου:

ΑΠΟΖΗΜΙΩΧΕΝ ΓΙΟΚ 

Μόνο ιδιώτες μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση για ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα στο Δίστομο και όπου αλλού ή για κλοπή περιουσίας κατά τη διάρκεια της κατοχής, εν πάση περιπτώσει για οτιδήποτε και οποιοσδήποτε εκτός από την κυβέρνηση η οποία απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες (με την ψυχολογική έννοια του όρου) όταν μιλά για θέμα ληγμένο από το 1960 με ευθύνη του Θείου Καραμανλή. Προσοχή, η κυβέρνηση δεν θέτει θέμα, απλώς μιλά γι’ αυτό.

Ενόσω τα πρόστιμα συνεχίζονται, αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος και Εσωτερικών για το θέμα των σκουπιδιών-χωματερών το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Απ’ τα καλύτερα που άκουσα τελευταία και κάτι με εμπνέει να το αφιερώσω στους αδικοχαμένους συνδικαλιστές που είναι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.



http://blog-akis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου