Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ανάληψη καθηκόντων στην Αγίς Ευθυμία

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αμέσως μετά τη Λειτουργία, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Ευθυμίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νεοεκλεγέντος συμβουλίου του χωριού μας, με την παρουσία αρκετών συγχωριανών μας.
Η εκδήλωση περιλάμβανε αγιασμό, κοπή βασιλόπιτας και σύντομους χαιρετισμούς του απερχόμενου Προέδρου Βασίλη Κυριάκη, του νέου Προέδρου Ανδρέα Σολτάτου καθώς και του τ. Προέδρου και ...
εκπροσώπου της μειοψηφίας στο τοπικό συμβούλιο Λουκά Τριανταφύλλου.
Όλοι οι ομιλητές ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και τόνισαν τις δυσκολίες που θα υπάρξουν λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Βασίλης Κυριάκης παρέδωσε στο νέο Πρόεδρο Ανδρέα Σολτάτο τους επαίνους που είχαν απονεμηθεί από τον Ερυθρό Σταυρό στον πατέρα του, αείμνηστο Γεώργιο Σολτάτο, όταν εκείνος ήταν Πρόεδρος και παρέμειναν μέχρι τώρα στο γραφείο της Κοινότητας. Ο Λουκάς Τριανταφύλλου είπε ότι θα συμπαρασταθεί στο νέο Πρόεδρο σε ό,τι γίνεται για το καλό του χωριού αλλά θα κάνει και τη κριτική του σε ό,τι κρίνει ότι δεν είναι σωστό. Τέλος ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Ανδρέας Σολτάτος ζήτησε την βοήθεια όλων των συγχωριανών και κυρίως των τ. Προέδρων, η εμπειρία των οποίων θα είναι πολύτιμη.
Ευχόμαστε στο νεοεκλεγέν τριμελές τοπικό συμβούλιο (το άλλο μέλος είναι ο Χρήστος Καραμέρης) να έχει σύμπνοια και να πετύχει όσα έχει προγραμματίσει, για το καλό του χωριού μας.
http://blog.agiathimia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου