Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΤΕΑΣ


Αγαπητοί συμπολίτες.
Εύχομαι σε όλους σας, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος παρά τις δυσκολίες που περνάμε να σας φέρει χαρά και ευτυχία.
Με την ευκαιρία αυτών των Άγιων ημερών, που έρχονται, ως πρώτος και τελευταίος Δήμαρχος του «Καποδιστριακού» Δήμου Ιτέας θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Όλους τους συνεργάτες μου, υπαλλήλους και Δημοτικούς Συμβούλους, που όλοι μαζί αυτά τα χρόνια δουλέψαμε σκληρά για την πρόοδο και ευημερία του Δήμου μας αλλά ...
και την υπηρέτηση των συμπολιτών μας, στο βαθμό που το καταφέραμε.
Τους συμπολίτες μας που έδειξαν κατανόηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και στήριξαν την προσπάθεια που κάναμε να φτιάξουμε ένα Δήμο σύγχρονο, υγιή, εύρωστο και αξιαγάπητο.
Όλους όσοι συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στους αγώνες μας για μια καλύτερη και δικαιότερη Διοικητική Μεταρρύθμιση, καθώς και όσους στήριξαν το όραμά μας για το νέο Δήμο Δελφών.
Τις Δημόσιες υπηρεσίες, Συλλόγους και λοιπούς Φορείς που μας βοήθησαν στο έργο μας.
Τα Μ.Μ.Ε. για την συνεργασία μας που συνέβαλαν τόσο στην ενημέρωση των Δημοτών μας όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων της αυτοδιοίκησης.
Τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Δήμου μας που βοήθησαν σημαντικά στην ανάπτυξη και προβολή του.

Όπως το τέλος μιας χρονιάς είναι η αρχή μιας άλλης, έτσι και το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας καινούργιας με νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις. Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς άρχοντες σ’ αυτή τη νέα εποχή, να εκτιμήσουν σωστά τις δυνατότητες και τις προοπτικές της και να ενεργήσουν ανάλογα. Κάθε αξιόλογη προσπάθεια θα μας βρεί υποστηρικτές και συμπαραστάτες τους.
Οι θητείες μπορεί να έχουν ημερομηνία λήξεως, η αγάπη όμως και το ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας δεν τελειώνουν, το όραμα μας παραμένει ζωντανό.


Χρόνια Πολλά

Ο Δήμαρχος Ιτέας
Αριστείδης Ηλ. Παπαλάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου