Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπάμε Έλληνα βιομήχανο

 Ελλην Φορολογούμενος

αγαπάμε Έλληνες βιομήχανους , αγαπάμε ΣΕΒ , για 12 λόγους :

1.      Επενδύουν ακούραστα ,εδώ και τόσα χρόνια χωρίς να επιδοτούνται από το κράτος.
2.      Έχουν δημιουργήσει παγκόσμια γνωστά brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και όπως βλέπετε δεν τα πούλησαν  σε μεγάλους κολοσσούς;
3.       Έχουν δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας και δίνουν πάρα πολύ καλούς μισθούς ,προσελκύοντας ταυτόχρονα νέους επιστήμονες και νέους με όρεξη για δουλειά.
4.      Αγωνίζονται να καταστήσουν σαφές σε όλους τους ηλιθίους που συνωστίζονται στα βουλευτικά γραφεία για μια θέση στο δημόσιο , ότι μόνο ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας δίνει βαρβάτους μισθούς , συνθήκες επαγγελματικής ανέλιξης σε υγιείς βάσεις  , εξασφάλιση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας , ενώ το δημόσιο κοιτάζει να σου κλέψει από το μισθό , της εισφορές στα ταμεία  και χώρια ότι μπορεί,  ανά .............πάσα στιγμή να βρεθείς στο δρόμο, αντίθετα από τον ιδιωτικό τομέα που έχεις εξασφάλιση ρε αδερφέ ,δεν σε πετάει  ο ιδιώτης στο δρόμο
 σαν στημένη λεμονόκουπα άσχετα αν μπορεί να γλυτώσει ελάχιστα χρήματα παίρνοντας άλλον στη θέση σου φθηνότερο εργάτη.
5.      Δεν εισφοροδιαφεύγουν , δεν φοροδιαφεύγουν , δεν δηλώνουν λιγότερα από όσα βγάζουν , γιατί ως γνωστόν ο έλληνας ο βιομήχανος είναι τίμιος και λεβέντης.
6.      Κατά τη μεγάλη διαρροή στο εξωτερικό ,μετρητών από τις τράπεζες λόγω των της κρίσης δεν την έκαναν οι βιομήχανοι , για να διασωθούν , αλλά τα κράτησαν να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα.
7.      Ως γνωστόν οι έλληνες βιομήχανοι δεν έχουν κάνει μούχτι της κρατικές επιδοτήσεις και τις έριξαν σε αλλότριες επενδύσεις (μετοχές-repos-και συμμετοχές σε άλλα κόλπα) .
8.      Δεν έχουν offshore , σαν τον Άκη.
9.       Ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή πονώντας η ψυχή τους ,δίνουν λύσεις σκληρές μεν για τους εργαζόμενους δε , επωφελέστατες όμως γι΄ αυτούς και την εθνική οικονομία , αφού ως γνωστό τη νέμονται από χρόνια.
10.      Ο ΄Ελλην βιομήχανος σέβεται το περιβάλλον σαν το σπίτι του , δεν μολύνει , ρεν ρυπαίνει δεν βρωμίζει.
11.      Ο Έλλην βιομήχανος σέβεται τη ζωή των εργαζομένων του, φέτος είχαμε τα λιγότερα εργατικά ατυχήματα στη ιστορία μας μόνο 66 θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα .Αριθμός πολύ μικρός αν σκεφτεί και ο πλέον δύσπιστος  το μεγάλο εργατικό δυναμικό της χώρας μας. Τόσοι είμαστε επιτέλους, τι έγινε κι αν χαθούν 66 εργάτες;
12.     Ο Έλληνας βιομήχανος στηρίζει το εθνικό συμφέρον και δεν θα πήγαινε για λίγα παραπάνω χρήματα σε άλλη χώρα.

Στηρίζουμε ανφανδόν τους Έλληνες βιομηχάνους γιατί είμαστε κι εμείς Έλληνες και πονάμε τον τόπο μας και θέλουμε να βλέπουμε τέτοια παραδείγματα για τα παιδιά μας ανθρώπους της προκοπής, της  κοινωνικής ευθύνης ,της εθνικής συνείδησης και  γενικώς άτομα με αφορολόγητες porche , πισίνες και βιλλάρες .


http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου