Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η χώρα σε διαδικασία ελεγχόμενης…. Ο νομός Φωκίδας σε διαδικασία ανεξέλεγκτης… …πτώχευσης

Πολίτες στο Προσκήνιο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10/12/2010

Συντοπίτες, συντοπίτισσες.
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες διαρκούς υποβάθμισης του νομού μας. Διαδικασία που τα όρια της εγγίζουν καθαρά τα σύνορα της απόγνωσης.
Ετοιμάζεται να κλείσει το ΤΕΙ Άμφισσας . Ετοιμάζεται να κλείσει η εφορία στο Λιδορίκι. Ετοιμάζεται να κλείσει το γυμνάσιο στο Πολύδροσο. Οσονούπω έρχονται μαντάτα για τα κέντρα υγείας, τη ΔΕΗ, τα ταχυδρομεία. Τις κοινωνικές υποδομές των Δήμων… Το προηγούμενο διάστημα συρρικνώθηκε ο ΟΤΕ .
Το εισόδημα των μισθωτών και συνταξιούχων άρα και των μικρεμπόρων της περιοχής σε ελεύθερη πτώση… Οι καλλιεργητές της ελιάς σε απόγνωση.
Και όλα αυτά κάποιοι πάνε να τα εκμεταλλευτούν περιστασιακά, αποκομμένα από το γενικότερο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η πολιτική πρακτική. Αυτοί που ψηφίσανε το μνημόνιο, την ελεγχόμενη δηλαδή πτώχευση του Ελληνικού λαού, αυτοί που στηρίξανε και στηρίζουνε καταστροφικές πολιτικές κάνουν τους ανήξερους. Σαν άλλοι Πόντιοι ...
Πιλάτοι νίπτουν τα χέρια τους και τα σκουπίζουν σε ανακοινώσεις και επερωτήσεις στη βουλή των ελλήνων.
Στη βουλή που πριν λίγες ώρες υποκλίθηκε στο μεγάλο αφεντικό του ΔΝΤ & τώρα αποφασίζει την επιστροφή στη φεουδαρχία.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ πολιτευτές και πολιτικοί. Αν θέλετε να συμβάλλετε σε μια ανορθωτική προσπάθεια σε μια δημοκρατική ανέλιξη «ιδού η Ρόδος» . Ξεκινάμε διεργασίες συσπείρωσης και αγώνα για τα προβλήματα του δήμου. …το μαυρογιαλούρο τον βλέπουμε…καιρός να δούμε τη Ρόδο…


Ø     Τη Τετάρτη 15/12/2010 ημέρα γενικής απεργίας καλούμε για συμμετοχή στην απεργία και στις κινητοποιήσεις.
Ø     Το απόγευμα στις 6.30 μμ σας καλούμε να συζητήσουμε στο χώρο του ξενοδοχείου Αμφισσέουμ τα παραπάνω ζητήματα και να καταλήξουμε σε ανάλογες δράσεις. Μαζί μας ο οικονομολόγος-αναλυτής Δ. Καζάκης. Κάθε παρουσία απαραίτητη και ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου