Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Με απόφαση Φουσέκη, ανοίγει την 1η Ιανουαρίου ο Δήμος Δελφών για ευχές.

Προς τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Δελφών.
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Η 1Η Ιανουαρίου 2011 είναι ημερομηνία που εκτός του ότι σηματοδοτεί την απαρχή του νέου έτους 2011, πρέπει να σηματοδοτήσει θετικά στους δημότες του Δήμου μας και την ελπιδοφόρα αρχή του νέου Καλλικρατικού Δήμου Δελφών.
Για το λόγο αυτό παρακαλώ με ευθύνη του πρώτου εκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου κάθε μιάς από τις Δημοτικές μας Περιφέρειες και με την συμμετοχή όλων των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των Τοπικών Συμβούλων της Έδρας των ...
Δημοτικών Περιφερειών, να ανοίξουν τα Δημοτικά Καταστήματα στις έδρες των πρώην Καποδιστριακών Δήμων προκειμένου να δώσουμε και να δεχτούμε ευχές από τους Δημότες μας. Τα Δημοτικά Καταστήματα θα ανοίξουν αμέσως μετά την δοξολογία και θα παραμείνουν ανοικτά κατά περίπτωση, όσο κριθεί ότι χρειαστεί.
Για την καλύτερη οργάνωση του όλου θέματος το γενικό συντονισμό θα έχει η πρώτη εκλεγείσα δημοτική σύμβουλος κ. Λαίνη- Κολιαλή Παναγιώτα.
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλές γιορτές.
Νίκος Φουσέκης
Δήμαρχος Δελφών.
17.12.2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώνεται ότι τα Δημοτικά Καταστήματα στην Άμφισσα, την Ιτέα, τους Δελφούς, τη Δεσφίνα, το Γαλαξίδι, τη Γραβιά, το Πολύδροσο και το Μαυρολιθάρι, θα ανοίξουν την 1η Ιανουαρίου 2010 αμέσως μετά την δοξολογία, προκειμένου ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Νέου Δήμου Δελφών να ανταλλάξουν ευχές με τους Δημότες.
Υ.Γ. Από ότι βλέπουμε στην Ανακοίνωση από τις 17-12-2010 ο Φουσέκης και η Λαίνη υπογράφουν με τις ιδιότητές τους στο Νέο Δήμο Δελφών. Αναρωτιόμαστε αυτό δεν τους εμπόδισε ηθικά σε τίποτα, στο να υπογράψουν σαν Νομάρχης και Νομαρχιακός Σύμβουλος μερικές ημέρες αργότερα, την πλήρη παραχώρηση του Νομού Φωκίδας στις ορέξεις πάσης φύσεως επενδυτών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου