Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΦΩΚΙΚΟΣ 1-4 (Το ταξίδι συνεχίζεται)

Ιστορικές στιγμές για την ομάδα του Φωκικού σήμερα στα Γιαννιτσά. Με την συμπαράσταση 15 ηρωικών ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΩΝ, η ομάδα της ΑΜΦΙΣΣΑΣ, έφερε μαζί με τις αποσκευές της, μεγάλο διπλό από την πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Οι παίκτες της ομάδας, έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι οι κυρίαρχοι στο ματς. Εξαιρετικό το στήσιμο του Λίβα, μάχες σώμα με σώμα και ηρωικές φωνές από την κερκίδα, συνέθεσαν το φιλμ του αγώνα.

Αναλυτικά: εξαιρετικό γυριστό του Χρήστου ...
Κανελλόπουλου στο 15’ και 1-0 για την ομάδα της Άμφισσας. Στο 22’ ισοφάριση από τον Λαμπρογεώργο της ομάδας των Γιαννιτσών. Στο 26’ ο Μανώλης Καλλέργης, στο 74 ο Βασίλης Ταμπάκης και στο 84’ ο Δήμας έδωσαν στο Φωκικό νίκη με διαστάσεις θριάμβου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κελπέκης, Μπρέγκου, Πεχλιβανίδης, Καρασαλίδης(83΄ Σιδηρόπουλος), Ιορδανίδης Ν., Καραμανλής, Χασάνογλου, Σουλίδης, Λαμπρογεώργος, Ιορδανίδης Γ.(53΄Στεφανίδης), Γκούρτσας.
 ΦΩΚΙΚΟΣ: Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Σουμελάς, Δημητρίου, Σκαρίμπας(90+ Σορώκος), Δήμας, Κούπρογλου, Καλέργης(90΄ Νυχτάρης), Ταμπάκης (80΄ Σικαλόπουλος), Κανελόπουλος.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα είναι διαθέσιμο αύριο. 


Στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άμφισσα οργανώθηκε φιέστα-υποδοχή της ομάδας με ξέφρενους πανηγυρισμούς για το πλασάρισμα στην δεύτερη θέση του ομίλου.

ΦΩΚΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
http://zou-la-pi.blogspot.com

1 σχόλιο: