Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ημερίδα στην Άμφισσα για την υγεία απο το ¨Ακεσώ¨

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία Ν. Φωκίδας «Ακεσώ», με αφορμή την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης λειτουργίας του, οργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Η σημασία της δικτύωσης των φορέων υγείας – έξι πρώτοι μήνες», την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010, ώρα 17:30 – 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Μέσα από την Ημερίδα αυτή ευελπιστούμε οι πολίτες του Νομού να έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τη λειτουργία του Δικτύου «Ακεσώ». Βασικός στόχος της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων γύρω από τη σημασία που έχει η δικτύωση των ...
υπηρεσιών υγείας, όπως βιώθηκε τους τελευταίους έξι μήνες. Οι ομιλίες θα εστιάσουν στο σημαντικότατο ρόλο του συνεργαζόμενου φορέα, στα οφέλη της δικτύωσης για τον πολίτη και για τον φορέα, καθώς και στις δυσκολίες που έχουν μέχρι τώρα προκύψει. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα πρώτα στοιχεία σχετικά με τις ανάγκες και τα κενά στην παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία Ν. Φωκίδας «Ακεσώ» είναι μια νέα υπηρεσία τηλεφωνικής υποδοχής, καταγραφής, παραπομπής και παρακολούθησης ψυχοκοινωνικών αιτημάτων που στόχο έχει την διαχείριση και καλύτερη διοχέτευση αυτών στους κατάλληλους φορείς.

Δέχεται αιτήματα άμεσα από τους πολίτες που καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 22650-23222 και έμμεσα από τους συνεργαζόμενους φορείς. Βασικός σκοπός του είναι να διευκολύνει τις διαδικασίες για τον πολίτη πληροφορώντας, υποστηρίζοντας και παραπέμποντας. Μακροπρόθεσμος στόχος του είναι να εμπνεύσει στον πληθυσμό του νομού Φωκίδας το αίσθημα ότι διαθέτει τις δικές του υπηρεσίες περίθαλψης στις οποίες έχει την άνεση να απευθύνεται άμεσα.

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην Ημερίδα του Δικτύου Συνεργαζόμενων Φορέων για την Υγεία Ν.Φωκίδας «Ακεσώ».
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝ5Ν ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ «Ακεσώ»
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙAΑΝΝΑ ΚΑΛΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου