Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Με φαγάνα του δήμου απομάκρυναν τα τσιμεντένια τοιχία. Νέα διαμαρτυρία το πρωί για την κατασκευή διοδίων στη Λεπτοκαρυά

Όταν ο δήμαρχος είναι με το μέρος των πολιτών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις με πράξεις και όχι με ακατάσχετες και ανώδυνες δηλώσεις. Το ίδιο ισχύει και το νομάρχη Φθιώτιδας που δεν στέλνει την πολεοδομία να ελέγξει τις παρανομίες των διοδίων της Αγίας Τριάδας, στο Μώλο που τσιμέντωσαν περιοχή "Natura" και τα ρίχνει δήθεν στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Στις Αφίδνες κ. Χειμάρα το πρόστιμο των 3.000.000 ευρώ, η πολεοδομία Αττικής το επέβαλλε για παραβάσεις, όχι το υπουργείο. Φτάνει πια η κοροϊδία από δήμαρχο και νομάρχη στο θέμα των διοδίων. Μας πούλησαν και ότι μπορούμε κάνουμε μόνοι μας. Στελεχώνουμε τις επιτροπές για τα διόδια παντού και δεν πληρώνουμε διόδια.
Στη Λεπτοκαρυά τώρα, φαγάνα του δήμου Ανατολικού Ολύμπου "επιστρατεύθηκε" το πρωί προκειμένου να απομακρύνει τα τσιμεντένια τοιχία που τοποθετήθηκαν για να ...ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής παράπλευρων διοδίων, έξω από την Λεπτοκαρυά

Υπάλληλοι της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» προσπάθησαν να κλείσουν, για ακόμη μία φορά, τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αλλά κάτοικοι και μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου βρέθηκαν στο σημείο και απέτρεψαν την έναρξη των εργασιών.
«Είμαστε κατά της κατασκευής παράπλευρων διοδίων ενώ αναγκαστήκαμε να απομακρύνουμε αυτά τα τσιμεντένια τοιχία γιατί κλείνουν την είσοδο και την έξοδο της Λεπτοκαρυάς με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κίνηση των οχημάτων» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Διονύσης Αρωνιάδης.

Η κινητοποίηση των κατοίκων, οι οποίοι ανανέωσαν το «ραντεβού» για αύριο, στις 6 το απόγευμα στο ίδιο σημείο, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Έτσι κάνουν οι άνθρωποι που ο λαός τους επέλεξε να τον εκπροσωπούν στην αυτοδιοίκηση.
http://lamianews.blogspot.com/2010/10/blog-post_418.html

1 σχόλιο:

  1. Οσοι εχουν το χαραχτηριστικο γνωρισμα του αρσενικου γεννους,μπορουν και επιβαλονται,
    οι αλλοι..................
    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή