Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πλημμύρες στη Γραβιά, έκλεισαν δρόμοι

Η συνεχόμενη βροχή προκάλεσε σοβαρά κατολισθητικά προβλήματα στην εθνική οδό Λαμίας – Άμφισσας. Πέτρες και χώματα κατρακυλούν στο οδόστρωμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, κυρίως από την διασταύρωση της Ι.Μ. Δαμάστας έως τον Καρανάσιο.
Βράχια, χώματα και νερά κάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνη την διέλευση των                                        ι.χ. και από Γραβιά προς 'Αμφισσα, λίγο πριν το 51ο χιλιόμετρο της   εθνικής οδού.


Ποτάμι Γραβιάς ώρα 16.30
Δραματικές ώρες έζησαν οι κάτοικοι της Γραβιάς για πολλές ώρες το μεσημέρι όταν το ποτάμι που διασχίζει το χωριό, φούσκωσε και άρχισε ...να πλημμυρίζει τους δρόμους και τα γύρω σπίτια. Μάχη έδωσαν τοπικές αρχές και κάτοικοι, ενώ η αστυνομία περιφρουρεί το σημείο και δεν αποκλείεται αν η βροχή συνεχιστεί, να εκκενώσει τα σπίτια γύρω από το μανιασμένο ποτάμι.




Δρόμος προς Μαριολάτα
Χώματα και φερτές ύλες έκλεισαν τους δρόμους Γραβιάς- Βάριανης και Γραβιάς – Μαριολάτας, μπροστά στο ξενοδοχείο Μετόχι. Οι κάτοικοι της Γραβιάς δήλωσαν ότι τέτοια πλημμύρα έχουν να ζήσουν από το 1949. Και στην Ελάτεια πλημμύρισε ο περιφερειακός δρόμος και η περιοχή όπου έχει στηθεί το παζάρι με αποτέλεσμα να επικρατεί πανδαιμόνιο.




http://lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου