Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή για το ρεπορταζ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ οπως πηγαίνουμε προς Δεσφίνα ότι ο δρόμος στο σημείο αυτό είναι γλυστερός. (μόνο
    Ντροπή που παρόλα τα θανατηφόρα που έχουν γίνει στο σημείο αυτό δεν έχει κάνει τίποτα η Νομαρχία και η Δημαρχία και όποιος άλλος εχει ψηφιστεί για να παίρνει τις αποφάσεις αυτές
    ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας που αφήνουμε να κυβερνάνε ανεγκέφαλοι άνθρωποι
    ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας που δεν έχουμε κλείσει αυτό το δρόμο ΤΩΡΑ και να μην ξανανοίξουμε αν δεν γίνουν τα απαραίτητα έργα ώστε να εξασφαλίσουμε τις δικές μας ζωές και των παιδιών μας.
    ΝΤΡΟΠΗ στους επαγγελματίες που κάνανα απεργεία για να σώσουνε την περιουσία τους, ΑΛΛΑ δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ για να σώσουνε τη ζωή τους.
    ΝΤΡΟΠΗ για την αστυνομία που η παρουσία της στο σημείο αυτό είναι ΜΟΝΟ όταν έχει χιονίσει και όταν είναι να γράψουνε τα φορτηγά και τους ιδιώτες και σε ΚΑΜΙΑ άλλη περίπτωση
    ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς τους ανεγκέφαλους που πήγαν και βάλανε άσφαλτο μπροστά από το εκκλησάκι και όχι στην επόμενη στροφή και έτσι θα είχε γλυτώσει μια ζωή σήμερα, αλλά βέβαια εκκλησίες δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν νεκροί (όσο μακάβριο και αν φαίνεται αυτό)
    ΝΤΡΟΠΗ στο σημερινό νομάρχη (το ψήφισα και εγώ) και υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ που μια εβδομάδα μετά το θανατηφόρο δεν έχει δώσει εντολή να περάσουν άσφαλτο, τουλάχιστον, στο σημείο αυτό και οι βροχές συνεχίζονται.
    ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους ΔΗΜΟΤΕΣ (και εγώ μαζί) που δεν απαιτούμε το διακαίωμα να ζουμε και να κινούμαστε με ασφάλεια στα νέα όρια του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή