Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Σχολές πληροφορικής στην Ιτέα

Το Expert In Ιτέας σας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την νέα σχολική περίοδο 2010-2011
άρχισαν απο την 1 Σεπτεμβρίου
Τα προγράμματα απευθήνονται κυρίως σε παιδιά Δημοτικού &  Γυμνασίου ,
αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τον υπέροχο κόσμο της πληροφορικής που βρίσκεται ...
πλέον σε κάθε σπίτι.
Γονείς μάθετε τα παιδιά σας να χειρίζονται το μέλλον τους αλλά  εσείς φροντίστε για την ασφάλειά τους μαθαίνοντας τις νέες τεχνολoγίες γύρω απο το ίντερνετ
Ο μαγικός κόσμος των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι μπροστά σας !


Πληροφορίες εγγραφές
Τηλ. στο 6936504642  ή 2265035140
Υπέυθυνος Χατζηδημητρίου Ξενοφών
Λεωφόρος Ηρώων 2 Ιτέα


Λίγα λόγια για μας:
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ExpertIN - Information Science Training Technologies δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1998. Συμπληρώνοντας περισσότερο από μία δεκαετία εμπειρίας στο σχεδιασμό, οργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σπουδών Πληροφορικής, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εκπαίδευσης στην Πληροφορική. Με παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εκπαιδευτικών κέντρων Πληροφορικής που αναπτύσσεται διαρκώς. Τα εκπαιδευτικά κέντρα ExpertIN παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης για κάθε ηλικιακή ομάδα, κάθε εκπαιδευτική ανάγκη, σε οποιοδήποτε επίπεδο και με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους διεξαγωγής της εκπαίδευσης.
Σκοπός και βασική φιλοδοξία των εκπαιδευτικών κέντρων ExpertIN είναι να καλύψουν κάθε εκπαιδευτική ανάγκη στην χρήση των Η/Υ και την επιστήμη της Πληροφορικής γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου