Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Και εξαπτέρυγο απο την Αριστερά προς βοήθεια του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ

Ωραίος ο Κουβέλης.
Όχι θα κάτσει να παλεύει την ώρα που μπορεί να γίνει υπουργός.
Ο δρόμος είναι γνωστός τον έχουν ανοίξει άλλοι οι οποίοι έλυσαν και το πρόβλημα της ζωής των δισέγγονων τους τουλάχιστον.  
Ολοι έχουν την τιμή τους μόνο που μερικοί είναι αρκετά φτηνοί.

Θυμάστε που γράφαμε για την “Δημοκρατική Αριστερά” που ο κ. Κουβέλης και άλλα φωτισμένα απο τον πράσινο ήλιο και τον …. Κύρκο στελέχη της Αριστεράς έσπευσαν  να ιδρύσουν, διασπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια στιγμή που και η κυρία Κουτσή Μαρία αντιλαμβανόταν οτι έπρεπε να παραμείνει ενωμένος εναντίον του ΔΝΤ και του εντεταλμένου του ΠΑΣΟΚ;
Όπως διαβάζω λοιπόν σήμερα στο ΒΗΜΑ, ο  Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Σ. Ξυνίδης άνοιξε διάπλατα το παράθυρο της προσέγγισης με τη Δημοκρατική Αριστερά λέγοντας (στο Κανάλι 1) ότι βλέπει θετικά την πρόταση που έχει καταθέσει δημοσίως ο κ. Φ. Κουβέλης για την εξεύρεση ενός υποψηφίου χωρίς κομματικά χαρακτηριστικά, τον οποίο θα μπορούσαν να στηρίξουν από κοινού ...
ΠαΣοΚ και ανανεωτική Αριστερά. «Πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρή δήλωση του κ. Κουβέλη, η οποία εν πολλοίς εκπροσωπεί και όσα έχει εκφράσει ο κ. Γ. Παπανδρέου , όταν μιλούσε για συναινέσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς» είπε ο κ. Ξυνίδης και συμπλήρωσε ότι αυτή η πρόταση «απομένει να εκφραστεί και στη βάση, μέσα από κάποια πρόσωπα» , υπογραμμίζοντας για τα περιθώρια διαλόγου με την Αριστερά ότι «όπου υπάρχει αντικείμενουπάρχει και ενδιαφέρον συζήτησης» .
Ο κ. Ξυνίδης απηύθυνε παράλληλα και ευθεία προειδοποίηση προς τους επίδοξους αντάρτες του ΠαΣοΚ, με αφορμή τις επαφές του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου κ. Αλ. Μητρόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. «Είναι παραπάνω από προφανές ότι όταν έχουμε κάποιον υποψήφιο απέναντι στις αποφάσεις του Κινήματοςαυτός που θα κάνει μια τέτοια επιλογή θα περιμένει και τις επιλογές του κόμματος σε σχέση με την κομματική του ιδιότητα» υπογράμμισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ.
Από antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου