Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Beachwave 2010 στα Άσπρα Σπίτια, 6-7 και 8 Αυγούστου

Η “4Wave Crew” και ο Johnny Morris, που εχει αναλάβει την οργάνωση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πραγματοποίηση του 1ου τριήμερου Live Summer Party Festival στην περιοχή μας!
To event αυτό θα διεξαχθεί στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου στο Beach Volley, θα διαρκέσει 6-7-8 Αυγούστου με τον τίτλο “BEACHWAVE 2010” και θα είναι ολοήμερο!
Τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα γεμίσουν party events και μουσική απο ...
γνωστούς, αλλά και guest, pop/rock/reggae Djs.Το τριήμερο αυτό θα αποτελέσει ένα συναρπαστικό mix διαφόρων μουσικών ειδών που θα προσφέρουν την πιο summer beach party ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, με κορύφωση τα δειλινά, τα οποία αφιερώνονται στα LIVE CONCERT EVENTS απο μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της περιοχής, που προσκλήθηκαν από Αράχωβα έως και Αντίκυρα, και όχι μόνο.
Ολοκληρώθηκαν ήδη οι συμμετοχές των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν. Οι QUANTUM, POSTERO DIEM (Δίστομο), BLACK WIDOW (Άσπρα Σπίτια), GREEK ROCK PROJECT, BLOOD SANCTION, SUBFIRE, INSANITY, HYPNOSIS, IRON WHAT??, BLOOD FEATHER (Λειβαδιά) αλλά και οι BIG BUBBLE και οι 88 RETROYΕD (Αθήνα), έχουν δηλώσει συμμετοχή, εκπροσωπώντας μια μεγάλη γκάμα του ελληνόφωνου και αγγλόφωνου ροκ και όχι μόνο.
Επίσης το γεγονός ήδη έχει προσελκύσει αρκετά ονόματα επαγγελματιών καλλιτεχνών , όπως ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Νίκος Ζουρνής καθώς και το πρωτοεμφανιζόμενο στη δισκογραφία συγκρότημα ΒΟΜΒΟΙ, που θα τους δούμε ζωντανά επι σκηνής!
Το τριήμερο θα περιέχει αρκετά jam και karaoke καθώς και graffity art, που θα ανακοινώνονται από μικροφώνου, στη διάρκεια του τριήμερου!
Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Διστόμου, της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ και της Μ.Κ.Ο. “ΑΕΙΦΕΡΩΝ”.
Xoρηγοί της εκδήλωσης η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. και η Attica bank.
Το Radio Distomo είναι χορηγός επικοινωνίας, το portal Viotia Radio του προωθητικού υλικού και χορηγός ήχου η DIGIWORX multi-media.
Να είστε όλοι εκεί. Τα καλύτερα έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου