Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ..." ΕΦΙΑΛΤΗ ".. ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ

Γκιώνα  8-4-2010 011
Τελικά η έρμη η Δωρίδα δεν λέει να ησυχάσει , η μάλλον δεν την αφήνουν .  Από πέρσι το φθινόπωρο , είχαμε τις.." εξορύξεις " της   S & B , μετά τα...Δημοτικά , και σήμερα μαθαίνουμε πως το Σ τ  Ε , απέρριψε την προσφυγή του Ορειβατικού Αμφίσσης, οπότε..ανοίγει ο δρόμος για ...το..." ξεκοίλιασμα " , και του τελευταίου κομματιού της Γκιώνας , που έχει μείνει..αμόλευτο..


Γκιώνα  8-4-2010 025
Γκιώνα  8-4-2010 023
Γκιώνα  8-4-2010 032Έτσι , θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη Γκιώνα , οι κ.κ της S&B , που φρόντισαν να μοιράσουν  δωράκια σε διάφορους για να εξασφαλίσουν τη..σιωπή τους . Εδώ όμως το θέμα δεν είναι των..πεντέξι , είναι της Δωρίδας , της Φωκίδας , της Ελλάδας , και ηίδια η Πολιτεία πρέπει να προστατέψει τη Γκιώνα .
   Κάποιοι Δωριείς , έχουν κινητοποιηθεί και στο παρελθόν , αλλά θα κινητοποιηθούν και τώρα , αλλά πρέπει ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ :
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ,  ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΛΟΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΠΡΕΠΕΙ  ΤΕΛΙΚΑ      

            Ο  Λ  Ο  Ι

ΝΑ   ΠΑΡΟΥΝ  ΘΕΣΗ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΤΑ  ΜΕΡΟΣ  ΤΑ  ΚΡΥΦΤΟΥΛΙΑ .
   ΚΑΙ   ΜΗ  ΞΕΧΝΑΤΕ  ΠΩΣ  ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ  ΜΗΝΕΣ  ΕΧΟΥΜΕ

     Ε   Κ  Λ  Ο   Γ   Ε   Σ


          Καλό σας  μεσημέρι ....Κ.-
Από Λιδωρίκι

3 σχόλια:

  1. 1. Βαρεθήκαμε το κυνήγι των μαγισσών. Εξαντληθήκαμε από την Δαμόκλειο Σπάθη των δικαστηρίων που έχουν κρεμάσει κάποιοι γραφικοί άνθρωποι πάνω από τις θέσεις εργασίας μας. Το εργοτάξιο που δείχνετε είναι ακόμα σε λειτουργία. Η εικόνα θα αλλάξει εντελώς μετά την αποκατάσταση.

    2. Η μεταλλευτική δραστηριότητα ήταν ο ένας από τους σημαντικούς λόγους που επικαλέστηκε το Λιδορίκι για να αποσπάσει την έδρα της πρωτεύουσας από το Ευπάλιο. Πως είναι δυνατό να την πολεμάει με κάθε τρόπο;

    3. Δεν αποδέχεστε τις αποφάσεις του ΣΤΕ τώρα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας;;;

    4. Μπορεί να λυπάστε τώρα για την απόρριψη της προσφυγή του Ο.Σ.Α. αλλά στις 18.04.2010 γράφατε στο blog σας "Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ"

    http://lidoriki.blogspot.com/search/label/ΓΚΙΩΝΑ?updated-max=2010-04-19T23%3A53%3A00%2B02%3A00&max-results=20

    5. Η μεταλλευτική δραστηριότητα θα μειωθεί μόνο εάν μειωθεί ο άκρατος καταναλωτισμός.

    6. Οι τοπική κοινωνία έχει απόλυτα το δικαίωμα να ζητάει σωστές αποκαταστάσεις. Δεν πρέπει όμως να πέφτει στην παγίδα του ολοκληρωτικού πολέμου ενάντια στα μεταλλεία, τα οποία έχουν προσφέρει αποδεδειγμένα στην οικονομική δραστηριότητα του τόπου.

    TheGreek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα τι μας λες ρε φιλε.

    Εχεις συνειδητοποιησει το ρημαδιο που αφηνει πισω της η Εταιρεια. Για δες τι γινεται στη Γραβια.

    τΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ομως ειναι η νοοτροπια εκβιασμου που την χαρακτηριζει. Η προσωποποιηση της αλητειας με κουστουμι και γραβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να με ενημερωσει καποιος ποσοι απασχολουνται στην εταιρια και ποσοι απο αυτους
    ειναι ντοποι? Τι πληρωνει για ολα αυτα που καταστρεφει.Και κατι ακομα ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή