Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Απάντηση του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου ¨Φίλων της Τέχνης¨ Ιτέας στο Δήμαρχο Ιτέας

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ΄Φίλων της Τέχνης Ιτέας¨ ευχαρίστησε με επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε όλους τους Πολίτες ονομαστικά της Ιτέας και όχι μόνο που συνέβαλαν στη πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ χορού που έγινε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο μας - το Δήμο Ιτέας- και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και αυτό αναφέρεται σε όλα τα έντυπα του Φεστιβάλ δηλαδή
• στο γενικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ
• στο πρόγραμμα της θεατρικής μας παράστασης
• στις αφίσες μας- της θεατρικής παράστασης και της έκθεσης ¨καλλιτεχνικής συνάντησης¨.
Καθημερινά σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ , από τα εγκαίνια της έκθεσης που ...
έγιναν στις 27 Ιουνίου μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων που ήταν 4 Ιουλίου 2010 η Πρόεδρος του Συλλόγου μας έκανε αναφορά στη βοήθεια που παρείχαν τόσο ο Δήμος Ιτέας ,όσο και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας στη υλοποίηση του Φεστιβάλ.
Όσο για τη κριτική που ασκήθηκε από τα μέλη μας , έφτασε και στα δικά μας αυτιά και είχε τη μορφή απογοήτευσης γιατί δεν περίμεναν ο Δήμαρχός μας να παρευρεθεί μόνο τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις εκδηλώσεις μας – ημέρα που χόρευε το χορευτικό του Δήμου μας και τις άλλες ημέρες να είναι απών.
Αν θεωρήθηκε παράλειψη η μη αναφορά στα Μ.Μ.Ε ζητάμε συγνώμη και ευχαριστούμε για πολλοστή φορά το δήμο μας για τη παραχώρηση των χώρων , των καθισμάτων ( στη Μαρίνα Ιτέας και στο Καψάλειο) και της ηχητικής κάλυψης των εκδηλώσεων που έγιναν στην Μαρίνα Ιτέας.
Ευχαριστούμε επίσης τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας για τη βοήθειά της στις εκδηλώσεις μας , στα ηχητικά της θεατρικής μας παράστασης και στη video- κάλυψη όλων των εκδηλώσεων.
Το Δ.Σ του Συλλόγου

7 σχόλια:

  1. Άρα μας χρέωσε τις ηχητικές 4000 ευρώ καλά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φρικτο πραμα η αχαριστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως περιεργο το γεγονος οτι μεχρι στιγμης η απαντηση απο το καλιτεχνικο εργαστηρι βρισκεται μονο στο iteanet.Τυχαιο? Δε νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την απάντηση απο το Καλλιτεχνικό εργαστήρι την αναρτήσαμε όπως μας την έστειλαν.
    Για περισσότερες ερωτήσεις απευθυνθείτε στους ίδιους.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί απορείτε που μας έστειλαν την ανακοίνωσή τους.
    Είμαστε μια σελίδα αυτής της πόλης που έχει ξεκινήσει τον αγώνα της ενημέρωσης με υπευθυνότητα εδώ και χρόνια , έχει την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και στις σελίδες της υπάρχει αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απορια που εξεφρασα κυριοι του iteanet εχει να κανει με το οτι το εργαστηρι επελεξε να απαντησει μονο μεσα απο τη δικη σας σελιδα ενω οπως γνωριζετε πολυ καλα στη Φωκιδα υπαρχουν και αλλες που φυσικα δημοσιευσαν το σχετικο κειμενο του Δημου Ιτεας. Επομενως απαντηση στην απορια μου θα μπορουσε να δωσει μονο το εργαστηρι και οχι εσεις που για καποιο λογο θεωρησατε οτι επρεπε να απαντησετε στο σχολιο μου.Οσο για την υπευθυνοτητα και την αξιοπρεπεια που αναφερετε θεωρω οτι θα ηταν πιο σωστο να αφηνατε αλλους να κρινουν χωρις φυσικα να εχω την προθεση να αμφισβητισω τα οσα αναφερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ αρχάς θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε που γνωρίζετε οτι την ανακοίνωση την έστειλε μόνο στην σελίδα μας, υπάρχει η περίπτωση να την έστειλε και αλλού.
    Όσο για το γεγονός οτι σχολιάζετε την υπευθυνότητα και την αξιοπρέπεια της σελίδας μας και καλείται κάποιους άλλους να αποφασίσουν γι αυτήν δείχνει ότι εσείς έχετε τις αντιρρήσεις σας.
    Εμείς με αφορμή το είδος του σχολίου σας θυμηθήκαμε κάποιες σελίδες που ιδρύθηκαν από υβριστές που εκδιώχθηκαν από τις άλλες σελίδες της περιοχής και συνεχίζουν να βγάζουν τα απωθημένα τους με δήθεν σχόλια αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή