Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το Σάββατο 31.7 ο 11ος Ευχίδειος Άθλος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοιμάζεται να λάβει εκκίνηση ο 11ος Ευχίδειος Άθλος που διοργανώνεται για 11η χρονιά από τον Ελληνικό Όμιλο Τριάθλου και αθλημάτων μεγάλης διάρκειας "Ο Ευχίδας". Την 31η Ιουλίου 2010, στις 18:00, θα δοθεί η εκκίνηση στην ανατολική είσοδο των Δελφών για τους 100 αθλητές που θα τρέξουν την διαδρομή Δελφοί-Πλαταιές αναβιώνοντας τον Ευχίδειο Άθλο. Τον ιστορικό υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου στη μνήμη του ημεροδρόμου Ευχίδα, απόστασης 107,5 χλμ.
Οι δρομείς θα ακολουθήσουν την διαδρομή: ...
Δελφοί-Αράχωβα-Δίστομο-Στείρι-Κυριάκι-Αγ.Άννα-Θίσβη-Δόμβραινα-Ξηρονομή-Ελλοπία-Λεύκτρα και τερματισμός στις Πλαταιές περί τις 08:00 της Κυριακής 1η Αυγούστου 2010, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο.
Σε κάθε συμμετέχοντα που τερματίζει απονέμεται σαν έπαθλο μία δάδα, συμβολική συσχέτιση με την δάδα που μετέφερε το Ιερό Φως των Δελφών ο Ευχίδας.

Επειδή ο αγώνας θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρακαλούνται θερμά οι οδηγοί στην προαναφερομένη διαδρομή να δείξουν αυξημένη ευαισθησία και προσοχή στους αθλητές που θα τρέχουν στην δεξιά πλευρά του δρόμου.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκδήλωση αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου