Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Έκλεψαν μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου τοπικής πρόσβασης της ΤΕΔΚ Φωκίδας» στους Δελφούς

Μήνυση κατ' αγνώστων για κλοπή μηχανημάτων στη θέση Αγ. Λουκάς/Παβίλιον
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
---------------------------

ΠΡΟΣ:Το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών
ΘΕΜΑ: Μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή μηχανημάτων της Εταιρείας GLOBITEL που είχαν τοποθετηθεί στον δημοτικό οικίσκο στη θέση «Αγ.Λουκάς» Δελφών και πρόκληση φθοράς στην κλειδαριά του εν λόγω οικίσκου.

Θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω δύο περιστατικά:

1) Προς το τέλος Απριλίου 2010 διαπιστώθηκε από το προσωπικό του Δήμου μας, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν, ότι από το εσωτερικό του Δημοτικού οικίσκου στην θέση «Αγ.Λουκάς» ... είχαν αφαιρεθεί τα μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί από την Ανώνυμη Εταιρεία GLOBITEL για λογαριασμό της Αναδόχου Εταιρείας «MICRODΑTA ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε» (εκπρόσωπος εταιρείας κ. Νικόλαος Μπάκουλης ή Περιστεράκος ΑΔT:X632498, Γραβιάς 10-12, T.K.106.78 Αθήνα ,210/3830502, FAX: 2103845097) χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης της θύρας ή του παραθύρου του οικίσκου.
Τα μηχανήματα αυτά είχαν τοποθετηθεί για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου τοπικής πρόσβασης της ΤΕΔΚ Φωκίδας» ύστερα από την ανάθεση του έργου από την ΤΕΔΚ Νομού Φωκίδας που εδρεύει στην Άμφισσα στην «MICRODΑTA ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε».

Η καθυστέρηση της καταγγελίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε τα ακριβή στοιχεία της Εταιρείας που τοποθέτησε τα μηχανήματα καθώς επίσης το είδος και αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκαν. Την 1η. Ιουνίου 2010 μας αποστάλθηκε τελικά το συνημμένο σημείωμα που παραλήφθηκε μέσω τηλεμοιοτυπίας. Μετά από επικοινωνία μας με την Ανάδοχο Εταιρεία πληροφορηθήκαμε ότι το έργο είχε ολοκληρωθεί και έχει παραληφθεί από την ΤΕΔΚ Ν.Φωκίδας (βλ. συνημμένο το αριθ. 26/22/02.2010 έγγραφο της ΤΕΔΚ. Ν. Φωκίδας μετά της συνημμένης αριθ. 29/08.12.2009 Απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου).

2) Την 28/05/2010 το προσωπικό μας, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν, μας πληροφόρησε ότι σε σχετική αυτοψία που πραγματοποίησαν στον Δημοτικό οικίσκο διαπίστωσαν ότι είχε με αιχμηρό αντικείμενο κοπεί η επαφή του λουκέτου της κλειδαριάς της θύρας του.

Μετά τα παραπάνω σας παρακαλούμε να διενεργήσετε τα δέοντα προκειμένου να ζητηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αγνώστων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου