Σάββατο 15 Μαΐου 2010

X. Πέτρου: όταν το στράτευμα παραδίνεται την ώρα της μάχης τότε ο στρατηγός συλλαμβάνεται και ρίχνεται στη φωτιά.»

Σήμερα κατέθεσα επίσημα και στον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας (στο γραφείο του στην Αμφισσα) την παραίτηση μου, καθώς και το ψήφισμα διαμαρτυρίας της οργάνωσης μας σε οτι αφορά την έδρα του νέου Δήμου Δωριδας και του εξήγησα τους λόγους (της παραίτησης μου) λακωνικά μεν αλλα πιστεύω να κατάλαβε. Με τις εξής φράσεις: «Σύντροφε γραμματέα και μέλη της Ν.Ε., όταν το στράτευμα παραδίνεται την ώρα της μάχης τότε ο στρατηγός συλλαμβάνεται και ρίχνεται στη φωτιά.»(ο νοών νοήτω).
Σου δηλώνω οτι παραιτούμαι απο ... γραμματέας της Τ.Ο. Λιδωρικίου και παραμένω απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ (στρατιώτης), πιστός στη διακύριξη της 3ης Σεπτέμβρη του αείμνηστου Α. Παπανδρέου.
Θα ειμαι μπροστα στους νεους αγωνες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.Θα αγωνιζομαι οπως μεχρι σημερα (ανιδιοτελως). Θα ειμαι μπροστα στους κοινωνικους αγωνες που ερχονται. Θα αγωνιζομαι για την κοινωνικη δικαιοσυνη και πανω απ’ ολα, πρωτα ο πολιτης. Θα ειμαι απεναντι σε καθε κοινωνικη αδικια οπως το χωροταξικο της Δωριδας με εδρα το Ευπαλιο που το θεωρω αδικο και κλοπη και λυπαμαι που θα κλεισει χωρις εμας, για εμας. Τους εμπνευστες του σχεδιου καλλικρατης και τους αυτοδιοικητικους της Φωκιδας η ιστορια ποτε δεν θα τους δικαιωσει. Θα περασουν ως θεσμικα ανεπαρκεις και ιστορικα μοιραιοι και αβουλοι. Ανοίγει ο ασκός του Αιώλου. Σιγα σιγα θα ξετυλιγεται το κουβαρι και ο λαος θα μαθαινει την αληθεια για τα τεκτενωμενα στη Φωκιδα.
Καλω τον προεδρο της ΤΕΔΚ να μας απαντησει εαν η Φωκιδα εστειλε προταση στην ΚΕΔΚΕ, με ποιους συνεδριασε και αποφασισε. Τον καλω να δημοσιευσει το πρακτικο. Θα ειμαι μπροστα να εμποδισω οσο μπορω και να αποκαλυπτω τα διαπλεκωμενα συμφεροντα που βλεπω να προσπαθουν να εισχωρησουν και παλι στο ΠΑΣΟΚ της Φωκιδας.
Δεν θα τους κληρονομησουμε απο τη δεξια η απο οπου αλλου κι αν προερχονται. Ανηκουν στη Ν.Δ. και ας τους κρατησουν.
Φτανει πια, εφεραν τη χωρα εδω που την εφεραν.

Ο τεως γραμματεας Τ.Ο. Λιδωρικιου
Χαράλαμπος Πέτρου


Από Ώρα της Φωκίδας

2 σχόλια:

  1. Αφορμή να φεύγουν ένας ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφε
    Αυτό στο οποίο μένεις πιστός(η διακύρηξη της 3ης Σεπτέμβρη)έχει προ πολλού κι από πολλούς προκάτοχους του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεσκιστεί.Σύνελθε επιτέλους.Ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή