Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ανοιχτή Επιστολή προς τους Εργαζόμενους της S&Β Βιομηχανικά Ορυκτά και κάθε συμπολίτη μου από την Βαρότση Μαρία

Φίλοι συμπολίτες,
Το τελευταίο διάστημα ο Ορειβατικός Σύλλογος ‘Άμφισσας δέχεται έντονες πιέσεις και βολές από εργαζόμενους της S&Β Βιομηχανικά Ορυκτά . Άτομα του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουμε δεχθεί προσωπικές απειλές. Μας θεωρούν υπεύθυνους για τις απολύσεις στις οποίες θα προβεί η Εταιρεία. Παραβλέπουν ότι την μόνη και μοναδική φορά που δέχτηκε ο Ορειβατικός Σύλλογος να συζητήσει με την Εταιρεία, ο λόγος ήταν το πρόβλημα των εργαζομένων. Και το πρώτο που ζητούσε ήταν η διατήρηση των θέσεων εργασίας. Αλλά η Εταιρεία δεν δεσμεύθηκε. Και δυστυχώς ακούσαμε εργαζομένους να δικαιολογούν την άρνηση της Εταιρείας να δεσμευτεί — Ίσως νομίζουν ότι δεν ήρθε ακόμα π σειρά τους.
Αντί λοιπόν σαν οργανωμένη κοινωνία να απαιτούμε να γίνεται η εκμετάλλευση του υπόγειου πλούτου του τόπου μας, με ... σεβασμό απέναντί μας. Σεβασμό στο περιβάλλον που κατοικούμε. Σεβασμό στο δικαίωμά μας για εργασία. Σεβασμό στην προσωπική μας αξιοπρέπεια.
Αντί να θυμώνουμε έναντι αυτών που έμμεσα ή άμεσα μας απειλούν. ποδοπατώντας την αξιοπρέπειά μας και κρατώντας μας σε ένα καθεστώς ανασφάλειας και φόβου απόλυσής από τη δουλειά μας, γιο να μπορούν να λειτουργούν ενάντια σε νόμους και κανονισμούς.
Επειδή απειλείστε, εκτοξεύετε απειλές, σε ποιους; Σε συμπολίτες σας που βρίσκονται στο ίδιο οικονομικό επίπεδο με σας, που δεν είναι φυγόπονοι ή ρεμπεσκέδες, όπως κακώς αποκαλούνται, αλλά άνθρωποι που δουλεύουν από παιδιά μέχρι τη μέση ηλικία τους για μεροκάματο, που μοναδικό τους ατόπημα είναι ότι, ζητούν με τόλμη, χωρίς μικροσυμφέροντα να εφαρμοστεί το νόμιμο. ‘Άνθρωποι απλοί που σέβονται τον εαυτό τους και απαιτούν και από τους οποιουδήποτε ισχυρούς άλλους, σεβασμό στο περιβάλλον και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Δεν κάνετε τίποτε άλλο. αγαπητοί συμπολίτες, παρά ενοικιαζόμενοι άνωθεν, να εκβιάζετε σε λάθος κατεύθυνση. ‘Έτσι παραμένετε την επιβίωσή σας κάτω από τη σκιά του φόβου και της ανασφάλειας.
Αν τέσσερις άνθρωποι. είναι ο εχθρός σας, σε τούτη την περίπτωση, είναι εύκολο να τους βρείτε και να τους εξοντώσετε, όπως απειλείτε, αλλά η ανασφάλεια και ο φόβος θα είναι πάντα εκεί, πάνω από τα κεφάλια σας. Κάθε μέρα θα πήγαινε στη δουλειά και δεν θα ξέρετε αν υπάρξει επόμενη. Έτοιμοι πάντα για παραχωρήσεις και παρακάλια.
Σε περιόδους οικονομικός κρίσης, κάτω από τον πανικό που διακατέχει τους ανθρώπους. έχουν γίνει τραγική λάθη σε βάρος των μικρών και υπέρ των μεγάλων.
Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης η ευαισθησία της Εταιρείας είναι - ή μου επιτρέπετε τον επιφανειακή εξόρυξη ή λυπάμαι θα προβώ σε απολύσεις.
‘Όταν σε δυο, τρία, ίσως πέντε χρόνια η Εταιρεία θα πει Ευχαριστώ κύριοι που με βοηθήσατε να γίνω ένας επιχειρηματικός κολοσσός. Δεν Θα χρειαστώ άλλο τις υπηρεσίες σας. Τότε δεν Θα υπάρχει ούτε δουλειά, ούτε δένδρα, ούτε και νερό να πίνουμε όταν πίναμε εμείς και τα παιδιά μας.
Αν όμως έχουμε σώσει τον τόπο μας και δεν έχουμε αφήσει να γίνει σεληνιακό τοπίο, όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί να τον αναπτύξουμε και να έχουμε δουλειά και ζωή εδώ.
‘Όχι δεν είναι κοινωνικά ανάλγητος ο Ορειβατικός Σύλλογος. Κοινωνικά ανάλγητες είναι οι Εταιρείες που εκμεταλλεύονται την οικονομικό κρίση, για να πετύχουν σκοπούς. που δεν είχαν πιθανότητα να πετύχουν σε περιόδους ευημερίας εκμετάλλευσή σε όλους τους τομείς.
Βαρότση Μαρία
Γραμματέας Ορειβατικού Συλλόγου ‘Άμφισσας

16 σχόλια:

  1. Οι εργαζόμενοι να καταλάβουν οτι οπραγματικος τους εχθρός ειναι οι διοικήσεις τους που ολα αυτα τα χρονια δεν εκαναν καμία επενδυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε που λες οτι είσαι εργαζόμενος στην S&B και μας έστειλες ένα σχόλιο που ζητάς να το κάνουμε κύρια ανάρτηση πρέπει να ξέρεις οτι οι καταγγελίες σε προσωπικό επίπεδο που έχουν υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και αφήνουν υπονοούμενα, για να αναρτηθούν πρέπει να είναι τουλάχιστον επώνυμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙ ΡΙΑΣ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σημίτης είναι πολιτικό πρόσωπο εξουσίας και υπόκειται σε ανώνυμη κρητική. Όσο για το "αρχιερέας της διαπλοκής" το είπε κάποιος επώνυμος ο Καραμανλής.
    Φίλε πραγματικά θέλουμε να αναρτήσουμε το σχόλιο σου αλλά υπάρχουν πράγματα που προσβάλουν και απαξιώνουν ανθρώπους.
    Αν θέλεις να αναρτηθεί η άποψή σου προσπάθησε να αποφύγεις αυτά τα σημεία.
    Την στιγμή που πέρυσι είχαμε εμπρησμούς και σήμερα βγαίνουν στην δημοσιότητα απειλές ενάντια στην ζωή των μελών του ΕΟΣ Άμφισσας εμείς δεν σκοπεύουμε να παίξουμε το παιχνίδι των απειλούντων.
    Ο Σύλλογος των υπαλλήλων έβγαλε ανακοίνωση και την δημοσιεύσαμε.
    Δε θέλουμε ανώνυμα απαξιωτικά σχόλια για άτομα του συλλόγου και για τον Σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα βρε Ιτέα,

    εδώ οι διευθυντάδες της Εταιρείας εχουν ειβγει και απειλούν και εκβιάζουν ολο τον κόσμο για κάτι που ουσιαστικα δεν τους ανηκει και που ειναι δημοσιο αγαθό και εσυ κοβεις σχολια.

    Ενταξει εαν ειναι υβριστικα, αλλα εν ονοματι της αξιοπρεπειας να υποθαλπτουμε τους εκβιαστες θελει σιγουρα λιγο σκεψη.

    Επισης αφου οι εκβιασμοί ειναι προφανεις γιατι δεν εχει επεμβει εισαγγελέας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε έχουν κρυφτεί σχόλια και υπερασπιστών του Συλλόγου και υπερασπιστών της εταιρείας.
    Θεωρούμε οτι μια επώνυμη καταγγελία δεν μπορεί να αντιπαρατίθεται με ανώνυμα απαξιωτικά σχόλια.
    Οι εισαγγελείς έχουν επέμβει και για τις παλιότερες υποθέσεις των εμπρησμών του σπιτιού του Στέφανου Κόλια κια για την τωρινή ενώ η υπόθεση έχει απασχολήσει ακόμα και την Βουλή μετά της επερώτηση της Βουλευτού Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη για τις απειλές που δέχονται μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου της Άμφισσας.
    Η βουλευτής Φωκίδας προτίμησε άλλο ρόλο και χρειάστηκε η προσφυγή να γίνει μέσω Τρικάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρεπιπτόντως ειχε κάποτε ειπωθεί το ακόλουθο:

    - Παιδιά μήπως είδε κανείς την Παπαθανάση?
    - Ειναι, λέει, στο Λούβρο και παριστάνει την Αφροδίτη της Μήλου.....

    .....όμορφη μα και βουβή να κοιτά το χαλασμό που χει κάνει η εταιρεία στο νησί.

    (ως γνωστόν η σ και μπι εχει διαλύσει το νησί της Μήλου - όλα επιφάνειες)

    Επίκαιρο, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και τα Τρίκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ .Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ Ο Ε.Ο.Σ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΟΡΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ,ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ,8 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΠΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ [ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΔΗΜΟΙ] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΣ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥΣ[ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΟΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ 300000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ Π.Χ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΟΣ ΜΕ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ Ο ΕΟΣ,ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΟ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ,ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ,ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ,ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΙΤΟΘΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ .Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΒΑΡΩΤΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς τον μακροσκελή ανώνυμο:

    Ελεος πιά με την εταιρεία. Μάθαμε να ειμαστε υποτακτικοί εναντι πινακίου φακής. Βιάσανε τον τόπο μας, μας δίνανε μισθούς πείνας δεν καανε καμμίαν επένδυση εν αγνοία μας και θέλεςι να τους ευγνωμονούμε?

    Μα τόσο ραγιάς ρισαι πιά?

    Ξερεις ποτε θα λεγαμε μπρβο? Αν ο γιός της Καίτης ειχε προγραμματισμό. Οχι να ψαχνει εδω και δυο χρονια να πουλήσει το μεταλλειο με κομπίνες. Για θυμηθείτε και εκεινο το περιφημο συμβολαιο-φουσκα στη Σαουδικη Αραβία.

    Λίγη αξιοπρεπεια πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χτες το πρωί πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Άμφισσας τα μέλη του Ορειβατικου Κ.Παπαγεωργίου και Μ.Βαρώτση
    Κατήγγειλαν εκβιασμούς, ύβρεις και απειλές
    -«Υπάρχει στην Άμφισσα συνεργάτης της S&B ο οποίος μου είπε ότι έχει ετοιμάσει δύο θηλιές αν δεν κάνουμε πίσω . Μια για εμένα και μια για τον Ηλία τον Καραμπέτσο» θα μας πει ο πρόεδρος του Ορειβατικού Κώστας Παπαγεωργίου
    όλο το θέμα στην ΩτΦ της Πέμπτης, Νο 981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πού είναι ο Εισαγγελέας??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανέκδοτο ετσι για να γελασουμε και λιγο:

    Εχει λέει βγαλει φιρμανι ο πασάς και η εναρξη της βαρδιας στην Σ και Μπι θα γινεται ως εξής:

    1. θα υπαρχει τραπεζακι με γραφιά ο οποιος και θα συντασει δηλωσεις μετανοίας και αυταπάρνισης.

    2. Εαν ο εργαζομενος υπογράψει θα περναει στα μαγειρεια οπου θα παραλαμβανει ενα πιατο με φακες και θα ανεβαινει στο πουλμανακι για τις στοες.

    3. Εαν δεν υπογραψει δεν θα του δινονται φακες και θα του αποστελονται στο σπιτι τραμπούκοι με θηλιες και μολοτωφ.

    4. Οσοι εχουν υπογραψει, στο τελος της βαρδιας θα υμνούν τον υιο της Θεανθρωπου Καιτης και θα τους διδεται και ολιγο παντεσπανιον.

    Τα εν λογω μετρα ειναι σιγουρο οτι θα σωσουν την εταιρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΟΣΑ δεν πείθει κανέναν πλέον. Δεν πείθει ούτε τους οικολόγους, γιατί όπως φάνηκε, διαπραγματεύεται την οικολογική ευαισθησία με ανταλλάγματα, αλλά ούτε τους εργαζομένους και την ευρύτερη κοινωνία, καθώς δεν έχει δείξει καμία εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης για τον τόπο αυτό.

    Ο ΟΣΑ λέει ότι ζήτησε δεσμεύσεις από την S&B και δεν τις πήρε. Πρέπει να καταλάβει, ότι η εταιρίες δεν μπορούν να υπογράφουν συμβάσεις με μεμονομένους συλλόγους, γιατί τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με ατελείωτους εκβιασμούς.

    TheGreek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ¨(ΑΚΤΩΡΑ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΛΠ)

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή