Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε ο Κατσαρέλης από Νομαρχιακός σύμβουλος, τι θα κάνει ο Καλτσής θα παραιτηθεί από την Δημαρχία των Δελφών;


Παραιτήθηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ωρα της Φωκίδας" με μια επιστολή ο Νομαρχιακός σύμβουλος Γεώργιος Κατσαρέλης από την θέση του σαν Νομαρχιακός σύμβουλος λόγω της γνωστής περίπτωσης της δίωξής του σε βαθμό κακουργήματος για 17 ψευδείς αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων σύμφωνα με το νόμο 1608/50.
Ασάφεια υπάρχει ακόμα τι θα κάνει ο Δήμαρχος Δελφων που ...διώκεται για βλάβη του δημοσίου που υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ για την υπόθεση Τουμπανάρια καθώς και για ανέγερση οικίας στο Κρόκι χωρίς οικοδομική άδεια, μιας και ήδη η αντιπολιτευση του Δήμου έχει ζητήσει να τεθεί σε αργία ο κ. Καλτσής, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας δεν έχει σταλεί τίποτα από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας στην περιφέρεια ώστε να επιληφθεί της υπόθεσης αυτής.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ !
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη θεση την προβλεπει ο οργανισμος της νομαρχιας που εφτιαξε ο Κατσαρελης??? Γιατι δεν λετε και για τον αλλο κατηγορουμενο το καλοπαιδο του Μασαρχειου τον Τσελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή